Atenţie: fantome!

Un vechi hambar aflat în faza de a fi demolat a fost salvat în cele din urmă de… fantome! Municipalitatea din Tromsf (în nordul Norvegiei) hotărâse să-l distrugă, dar proprietarul său a convins-o să renunţe pretextând că acolo locuiau fantome.

Agresiune violentă a unui poltergeist

Mai multe familii dintr-un sat au trăit un coșmar uriaș. Casele lor au ars în flăcări roșii care forma unor diavoli în timp ce a început o adevărată furtună de pietre. Mulți au fost siguri că în foc era ceva misterios…

Atenţie: fantome!Fantome în preerie

Țăranii indieni raportează fenomene supranaturale într-o preerie din Utlar Pradesh, unde un avion și pasagerii săi s-a prăbușit în urmă cu câțiva ani. Nopțile se aud plânsete lugubre. Țăranii spun că sunt spiritele care nu au liniște…

Vacanță prelungită din cauza unei școli bântuite

Sub amenințarea unor demoni, directorul unei prestigioase școli indiene le-a oferit elevilor săi vacanță pe termen nelimitat, deoarece mai mulți copii au fost agresați în timpul cursurilor de nenumărați demoni.

Un politician spune că are o fantomă ca animal de companie

Un politician indian controversat implicat în mai multe cazuri de corupție a arătat în timpul unui show televizat în mai 2007 pe unul dintre pitonii săi giganți pe care îl deține ilegal, înainte de a se mândri că posedă o fantomă.

Robin Williams: contactat de spiritul lui Frank Sinatra

Cântărețul pretinde că a fost contactat de spiritul defunctului actor american în timp ce repeta un cântec al acestuia. El ne asigură că posedă facultăți paranormale care fac din el un contactat de extratereștrii.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *