Horoscopul lunii Aprilie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Puneți la cale alte planuri și proiecte pentru viitor, care depind în cea mai mare măsură de alții. Analizați la cererea șefului perspectivele actuale. E posibil să vă pierdeți calmul și stăpânirea de sine și să reacționați instinctiv.

Ceea ce doriți nu se poate întâmpla, dar seara descoperiți că a fost mai bine așa, iar problemele s-au rezolvat într-o manieră convenabilă. Relaxați-vă pe deplin în băi cu spumă mineralizată sau în săruri speciale. Va fi nevoie să vă achitați toate datoriile și facturile în timp record.

 

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Nu trebuie să lipsiți de la întâlnirile stabilite de șefi în această zi, pentru că se vor dovedi deosebit de utile pentru activitățile profesionale pe care doriți să le începeți imediat. După-amiază, apar multiple posibilități de a face economii.

Discuțiile și tatonările pentru obținerea de facilități pentru o persoană dragă vă ocupă foarte mult timp. După-amiază, vă interesați de actele necesare unei deplasări lungi.Discuțiile și tatonările pentru obținerea de facilități pentru o persoană dragă vă ocupă foarte mult timp. După-amiază, vă interesați de actele necesare unei deplasări lungi.

 

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Este o zi cu fluctuații, în care dorința de a vă realiza unele dorințe este mai puternică decât sentimentul economiei. Fiți creativ și pregătiți o escapadă doar pentru dvs. și partenerul iubit.

Bănuiți că cineva de la serviciu vă sapă și vă este teamă că v-ați putea pierde din privilegiile pe care le aveți. Veți fi mult mai liniștit când veți afla că toate zvonurile pe care le-ați aflat au fost false și că ați bănuit pe cine nu trebuia.

 

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Tonul amabil este cel care vă ajută să vă impuneți. Vă este milă de acei amici care au fost sancționați și vă decideți să-i susțineți. Aparent nu faceți nici un efort și sunteți apreciat de toată lumea, chiar și de adversarii declarați.

Timp liber nu veți mai avea prea curând. Păstrați cu sfințenie secrete pe care ulterior  descoperiți că le cunoaște toată lumea, dar nu vă simțiți dezamăgit, ci ușurat. Nu fortați lucrurile!

 

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Ziua vine cu prea puține vești. Pot apărea tot felul de evenimente întortocheate, care să vă pună în tot felul de situații. E posibil ca acest aspect să implice planul profesional.

O zi puțin mai bună prin energia pe care o căpătați când vine vorba de clarificarea unor aspecte legate de familie, de bunuri imobiliare sau de copii. Puteți avea ocazia de a reveni asupra unor decizii luate nu cu mult timp în urmă pentru a vedea, prin discuții cu persoane avizate, dacă au fost corecte.

 

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Se țes o mulțime de intrigi în jurul dvs. și ar fi bine să fiți pe fază. O cheltuială legată de casă sau de achiziționarea unui obiect de uz gospodăresc se impune. Starea dvs. generală nu este nemaipomenită.

Veți primi vești îmbucurătoare de pe alte meleaguri și sunteți nerăbdător să le comunicați mai departe. Dacă aveți de gând să plecați la drum, ați putea avea ocazia să îmbinați utilul cu plăcutul.

 

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Sunteți foarte bine dispus și optimist, în ciuda unei atmosfere nu tocmai vesele. Vă recomandăm că nu vă detașați prea mult de problemele celor din jur ca să nu fiți considerat nepăsător. Atenție la orice act pe care îl semnați.

Se pare că începeți ziua cu o discuție aprinsă cu un bărbat. Sunteți nervos și este posibil să aveți reacții necontrolate față de colegi și față de persoana iubită. Sfaturile unui prieten vă ajută să evitați o încurcătură juridică.

 

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Contextul vă lansează o provocare majoră legată de studii, de relația cu străinătatea sau de călătorii. Vă sunt puse la încercare calitățile. Aveți ocazia de a vă afirma pe baza lor. Nu e ușor, dar sigur merită să faceți eforturi.

Sunteți nevoiți să fiți cuminți, să nu reacționați așa cum simțiți față de persoanele care decid la locul de muncă. Ați avea multe nemulțumiri de exprimat, dar nu e momentul.

 

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Dacă vă este greu să fiți obiectiv, apelați la sfatul prietenilor. Relația cu o rudă mai îndepărtată se va deteriora dacă nu veți fi mai atent. Spre seară se va ivi o exelentă ocazie de distracție.

Aveți multe obligații față de persoanele pe care le aveți în grijă. S-au obișnuit să vă solicite ajutorul chiar și pentru probleme foarte mici. Nu mai aveți timp și pentru voi înșivă și dați semne de oboseală. Partenerul de viață vă sprijină în tot ceea ce faceți.

 

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Curiozitatea atinge cote maxime. Ar fi bine să vă îndreptați către studiu și în felul acesta veți obține rezultate mai deosebite. Nu este exclus să aveți controverse cu persoanele de sex opus.

Veți fi într-o formă fizică și morală excelentă și veți încerca să vă îmbunătățiți performanțele. Vă veți regăsi și un oarecare echilibru dacă veți accepta să vă disciplinați.

 

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Partenerul de viață are nevoie de sprijin din partea dvs. Oricum, dispuneți de suficientă energie pentru a-i ajuta și pe cei din jur. După-amiază, este posibil să primiți musafiri neașteptați.

Starea dvs. psihică nu este nemaipomenită, evitați compania prietenilor care au probleme, căci riscă să vă impresioneze prea tare. Micile dvs. inițiative particulare își vor dovedi rentabilitatea.

 

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Comunicați bine cu persoanele apropiate și ați putea spera la un sprijin substanțial pentru unul dintre proiectele dvs. mai vechi. În plan sentimental, echilibrul este asigurat pe tot parcursul zilei. Spre seară veți primi o mulțime de complimente.

Preocupările comerciale vă pot aduce rezultate mulțumitoare. Relațiile cu superiorii ierarhici se îmbunătățesc; veți primi și sfaturi binevoitoare. Treburile gospodărești vă copleșesc.

 

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *