Horoscopul lunii August

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Sunteţi mai mult ca niciodată idealist în dragoste. Debordaţi de pasiune şi încercaţi să vă slăviţi prea mult persoana iubită. Dăruiţi mult şi sunteţi gata de orice sacrificiu pentru a vă demonstra dragostea.

La serviciu, şansa vă favorizează în tot ceea ce întreprindeţi pe plan profesional. Profitaţi repede, nu rămâneţi pe tuşe şi avansaţi.

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

În cuplu, contradicţiile multiple vă aruncă în disperare. Vă întrebaţi dacă partenerul vă va putea înţelege într-o zi. Dar în aceste momente, vă simţiţi singur. Totuşi, nu dramatizaţi situaţia. Sunteţi decepţionat pentru că v-aţi idealizat prea mult relaţia.

Vă implicaţi enorm în muncă şi rezultatele sunt excelente. Dar sunteţi stresat, obosit şi dornic de o mică aventură. Poate cu o colegă?

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Sunt posibile câteva tensiuni în viaţa dvs. conjugală. Nu fiţi însă nervos sau agresiv. Fiţi diplomat şi acordaţi multă atenţie dialogului şi înţelegerii. Poate v-ar trebui şi puţin umor.

Cheltuiţi mult. Fiţi atent la bani, să nu-i risipiţi pe lucruri inutile. Aveţi nevoie de a lua un repaus, căci sănătatea v-ar putea fi afectată. Evitaţi ieşirile nocturne.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Sunteţi incitat să savuraţi iubirile simple, liniştite, şi să vă lansaţi în aventuri tumultoase. Sunteţi uimit de gelozia care v-a cuprins sau de posesivitatea pe care o manifestaţi brusc. Partenerul este confuz şi trist.

La serviciu, stres şi schimbări majore. Fiţi pregătit şi pentru chestiuni rele şi nedorite. Nu riscaţi de a cheltui din rezerve, în special acum, căci vremurile sunt tulbure.

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Dispute fără număr în cămin. Nu sunteţi parcă pregătit de a vă înţelege partenerul şi nici de a-i face faţă. N-ar fi exclusă o despărţire de scurtă durată. Nu forţaţi nota!

Va trebui să faceţi dovadă de supleţe şi diplomaţie acasă, la locul de muncă şi în societate. Fiţi circumspect şi precaut, de dragul reuşitelor ulterioare.

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Simţiţi că vă puteţi pierde uşor capul pentru persoana iubită. Sunteţi avid de iubire şi de cuvinte tandre, de o pasiune mistuitoare, de declaraţii fierbinţi şi călătorii scurte. Analizaţi într-un mod precis realitatea.

Partenerul este supărat şi începe să vă acuze de neglijenţă. Este un joc menit de a vă provoca, nu intraţi în el.

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

După multe tensiuni, puteţi în fine să restabiliţi dialogul cu partenerul. Cedaţi puţin, însă esenţial pentru liniştea căminului. Este bine că aţi adoptat o atitudine diferită şi că aveţi din nou dorinţa de a vă înţelege.

Un coleg vă provoacă neplăceri. Sunteţi pe fază şi stopaţi orice răutate care v-ar putea afecta eficienţa la locul de muncă.

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

În cuplu, apele sunt tulbure. Şi asta din cauza partenerului, care parcă s-a trezit din letargie şi doreşte mai multă libertate. Oare vă trădează? Vă gândiţi serios la asta.

Nu staţi strălucit cu banii. Mereu aveţi facturi restante sau cheltuieli inopinante. Căutaţi soluţii pentru a obţine venituri suplimentare. Fiţi precaut cu un coleg sau chiar cu şeful.

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Intensitate de acuze în viaţa conjugală. Nimic nu merge după cum doriţi. Vă enervează lipsa de comunicare a partenerului, neînţelegerea şi răutatea sa.

Nici la serviciu nu este pace. Şeful are o ieşire nervoasă şi anturajul se simte abandonat. Suferiţi mult, în tăcere. Se recomandă multă prudenţă şi eficienţă maximă.

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Este o perioadă foarte fastă în viaţa dvs. conjugală. Sunteţi fericit şi vă bucuraţi de momentele plăcute petrecute în compania partenerului.

La serviciu, detaşare şi multă muncă, proiecte noi şi chiar o dezvoltare. Se preconizează perspective excelente. Dar ceva vă deranjează totuşi.

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Vă bate gândul să intraţi într-o aventură. O persoană vă tentează şi vă face propuneri, pe care le-aţi refuzat până acum. Cu partenerul întreţineţi în ultima vreme o relaţie ciudată, din care nu poate să iasă nimic bun.

Sunteţi prea mult influenţat de un coleg şi faceţi unele erori la serviciu, care vor fi drastic sancţionate. Fiţi mai precaut şi analitic şi nu încurajaţi bârfa.

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

În aceste zile vă apreciaţi partenerul mai mult decât de obicei. Vă gândiţi însă la o infidelitate cu o persoană din anturajul locului de muncă. Nu riscaţi oare prea mult şi inutil?

Veţi avea o discuţie serioasă cu şeful şi se va contura o afacere din care veţi avea mult profit, dar trebuie să o duceţi la bun sfârşit. Cu moralul staţi excelent.

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *