Horoscopul lunii August

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Dimineață, sunteți foarte activ și sociabil și vă înțelegeți bine cu toată lumea. Reușiți să vă păstrați optimismul, în ciuda problemelor sentimentale care vă frământă. În ceea ce privește sănătatea, nu aveți de ce să vă plângeți.

Sunteți plin de entuziasm și pus pe schimbări. Acum e momentul să vă faceți planuri de viitor. Este o zi prielnică pentru investiții, afaceri și călătorii. Vă recomandăm să nu aveți ezitări. Azi puteți avea succes în tot ce faceți.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Evitați inițiativele care comportă riscuri. Speculațiile nu v-ar putea aduce multe avantaje, deși vă tentează în mod deosebit. Dorința dvs. de a călători vă va aduce multe încurcături.

Aveți șansa unei realizări profesionale, dar și financiare. Veți face cu această ocazie unele îmbunătățiri pentru casa dvs. Chestiunile materiale vor trebui rezolvate cât mai repede.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Vă întâlniți cu persoane plăcute și optimiste. Nu este exclus să visați la o călătorie mai lungă pe care o puteți realiza. Aflați multe lucruri, unele mici secrete și faceți planuri pentru viitor. Aveți grijă cum umblați cu banii.

Astăzi sunteți inspirat în mânuirea banilor, ordonat, faceți planuri înainte de a începe o activitate, ceea ce este obișnuit pentru firea dvs. meticuloasă. Lucrurile încep să se așeze, mai ales în familie, unde aveți șansa să obțineți aprecierea meritelor.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Relația cu șefii are o evoluție pozitivă, iar colegii se vor arăta cât se poate de săritori. N-ar fi exclus să aveți și o realizare. Flerul vă poate conduce oricum spre o reușită sigură.

În continuare, relația cu prietenii evoluează mai mult decât mulțumitor, ceea ce vă face să vă simțiți relaxat. Acasă sunt posibile controverse cu părinții.

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

În prima parte a zilei, s-ar putea să vă simțiți fără vlagă și nu reușiți să duceți la bun sfârșit o lucrare pe care ați început-o. Superiorii vă reproșează ineficiența și atmosfera se tensionează. Evitați discuțiile în contradictoriu!

O zi oportună pentru a vă pune în practică planurile. Totuși, dacă doriți să obțineți sprijinul celor din jur, ar fi bine să fiți ceva mai modest. O sumă de bani se va întoarce la dvs.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Cei din jur vă apreciează seriozitatea și vă cer sfatul. Este o zi bună pentru a lega noi prietenii. Ar fi bine să profitați de această zi, în care aveți un randament deosebit. Vă sfătuim să nu neglijați relația cu persoana iubită.

Nu aveți o clipă de răgaz, dar reușiți să terminați tot ce v-ați propus, grație ideilor originale. Vă sfătuim să profitați de această conjunctură favorabilă, dar cu măsură. Nu neglijați odihna! Persoana iubită vă apreciează inițiativele.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Încetați o colaborare importantă, care vă stresează cam mult. O să aveți bani mai puțini, dar o să fiți mulțumiți pentru că v-ați recâștigat liniștea la care râvniți. Încercați să îi convingeți pe cei dragi că ați avut motive întemeiate.

Sunteți puțin derutați, simțiți că puteți să faceți bine treburile. Chiar și așa, nu aveți chef de muncă și asta se vede în felul în care tratați sarcinile de serviciu. Înclinați prea mult către plăcere și asta ar putea face o impresie proastă.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Veștile pe care le veți primi vă vor ridica mult moralul, căci vă aduc mari posibilități de rezolvare a unor probleme legate de casă. Nu vă grăbiți să le puneți în practică, luați-o mai încetișor!

Veți reuși să finalizați o lucrare mai dificilă la serviciu, ceea ce vă va aduce o profundă mulțumire. Acasă ar fi bine să nu inițiați activități practice; rămâneți în sfera ideilor.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Viața celor din jur se schimbă într-un ritm pe care vă este greu să îl înțelegeți. Mai ales că aceștia sunt oameni care se lasă în voia sorții. Pur și simplu vă uimește norocul de care se bucură aceștia mereu.

Este posibilă o mică supărare în privința banilor, în prima parte a zilei. Spre seară, cineva se oferă să vă dea o mână de ajutor pentru a o rezolva. Vă uimesc reacțiile unor apropiați care nu sunt de acord cu ce faceți.

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

La începutul zilei este posibil să semnați un contract avantajos sau să faceți față unor activități mai deosebite. Dacă aveți nevoie de o aprobare, conjunctura vă este favorabilă pe tot parcursul zilei.

Energia fizică de care dispuneți în această zi este în continuare mare, dar ar fi de dorit să vi-o orientați spre un scop concret, altfel nu veți realiza mare lucru. În relația cu prietenii, unele neînțelegeri mai vechi ar putea reveni în atenția dvs.

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Nu veți avea nici o dificultate în a vă exprima cu claritate sentimentele. Veți avea tendința să începeți prea multe lucruri în același timp, pe care le veți putea duce cu greu la bun sfârșit.

S-ar putea să aveți un conflict cu un străin sau cu un vecin. Faceți planuri de viitor, evitând activitățile mari consumatoare de energie. Vă așteaptă o surpriză de departe sau primiți niște bani.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Reușiți să faceți o bună impresie oriunde vă duceți, ceea ce vă accentuează încrederea în propriile calități. Impulsivitatea de care dați dovadă vă poate pune în situația de a avea un conflict cu cineva apropiat.

Sunteți mai calculat, mai generos cu cei dragi și mai atent cu propria persoană. O veste bună sau rezolvarea unei probleme cotidiene vă dă noi speranțe.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *