Horoscopul lunii August

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Munciți foarte mult și chiar vă face plăcere, deși sunt prea multe persoane care își bagă nasul unde nu le fierbe oala și vă cam enervează. Vă faceți toate poftele culinare și apoi alergați la medicamente.

Este o zi în care puteți avea ocazia să începeți schimbările pe care vi le-ați propus mai demult. La serviciu, veți descoperi că cineva vă pregătește o surpriză, posibil o mărire de salariu și, de ce nu, meritul este al dvs. Ați muncit mult și se vede.

 

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Vă deschideți inima în fața unor persoane pe care le-ați cunoscut de curând. Nu le cereți sfaturi, ci aveți nevoie de cineva care să vă asculte, fără să comenteze.

Este necesar să vă concentrați mai bine asupra noilor activități și să excludeți din anturaj toate persoanele care încearcă să vă influențeze pentru a lua decizii numai în favoarea lor. Speranțele de a pune bazele unei alte noi activități sunt din nou anulate.

 

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Sunteți nemulțumit de drumurile care par a nu se mai termina. Pentru orice nimic este nevoie de alergătură, dar nu aveți de ce vă plânge, căci așa reușiți să vă folosiți în mod constructiv energia.

O reușită a partenerului de suflet vă va face mai optimist. Din punct de vedere fizic funcționați la parametri maximi și orice vă propuneți poate fi realizat rapid.

 

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Vă înțelegeți cu toată lumea la un nivel superficial, nu dezvăluiți adevăratele dvs. sentimente decât anumitor persoane și evitați unele discuții necesare. Poate ar fi mai bine să vă relaxați puțin.

O schimbare la locul de muncă sau o stare mai precară de sănătate vă poate determina să vă revizuiți concepții greșite. Acum puteți vedea că sacrificiile dvs. au fost inutile, pentru că ele au fost uitate.

 

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Deși nu au dispărut toate piedicile, vă puteți bucura liniștiți de o reușită recentă. Aceasta vă dă un avânt uimitor, mai ales că în acest fel vi se deschid multe uși care până acum rămăseseră închise.

Stârniți reacții de invidie din partea colegilor. Principala lor preocupare este de unde ați avut acele informații care v-au permis să obțineți atâtea avantaje de care beneficiați în ultima vreme.

 

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Aveți un mare vis de atins și lucrurile înaintează foarte bine spre ceea ce v-ați propus. Găsiți oameni potriviți la care să apelați, în scopul împlinirii țelului dvs. și sunteți încântat.

Nu vă lăsați copleșit de gânduri negative, chiar dacă vor apărea suficiente motive de întristare pe parcursul zilei. Micile dispute pot avea un efect neplăcut asupra psihicului.

 

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

V-ați propus să faceți foarte multe și, cum lucrurile vă ies greu, aveți un sentiment acut de nemulțumire. Dar sunteți singurul vinovat pentru că vă propuneți foarte mult.

Cineva din anturajul apropiat vă va lua prin surprindere. Nu aveți altceva de făcut decât să vă anulați programul prealabil. Și în plan sentimental veți avea o surpriză.

 

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Pentru dvs. un motiv de bucurie poate fi faptul că nu mai întâlniți piedici sau opoziții, contextul e armonios și vă încurajează să pășiți cu încredere către realizările dorite. La locul de muncă vă evidențiați prin disciplină și cooperare.

O zi nu prea bună, în ceea ce privește sănătatea. Pe fondul unor nemulțumiri acumulate, se pot instala dureri de cap, care vă diminuează capacitatea de concentrare sau cheful de muncă.

 

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Cei care vă protejează spun să continuați pregătirea profesională în sensul în care ați început. Nu este momentul potrivit pentru schimbări. Țineți secret acest lucru față de șefi și îi lăsați să creadă că vreți să plecați.

Intențiile dvs. sunt lăudabile, dar în graba în care vreți să realizați totul s-ar putea să vă scape un amănunt esențial. Ar fi în avantajul dvs. dacă v-ați gândi de două ori înainte de a face ceva. Oricum, evitați să semnați documente oficiale.

 

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Sunteți preferatul astrelor în această zi, care va fi specială. Veți avea parte numai de lucruri minunate. Rămâneți totuși cu picioarele pe pământ și nu v-o luați în cap!

Vă crește cota de popularitate. Foarte multe contacte noi se vor adăuga la cele existente. Veți avea de luat decizii serioase și veți ști să faceți alegeri bune. Rezultatele vor fi pe măsură.

 

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Astăzi situația nu vă prea favorizează. Fiți atent la tot ce întreprindeți și, pe cât posibil, nu vă contraziceți cu nimeni. Nervii dvs. sunt întinși la maxim. O activitate extraprofesională v-ar relaxa.

Aveți nenumărate idei, nu trebuie decât să le aplicați la problema potrivită. Colegii se vor mai opune inițiativelor dvs., dar aveți suficientă putere de convingere și pentru ei.

 

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

S-au adunat cam multe de făcut pe acasă și, chiar dacă energia fizică este la limita inferioară, nu mai trebuie să le amânați. La pușculiță vor intra ceva bani dar nu suficient pentru toate cumpărăturile programate.

Astăzi este posibil să stârniți invidia unui coleg, fapt pentru care ar trebui să dați dovadă de mai multă modestie. Dacă ați avut o problemă de sănătate, astăzi veți uita de ea și vă veți simți mai bine ca oricând.

 

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *