Horoscopul lunii Decembrie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Daţi dovadă de mult şarm şi spirit de toleranţă, de dragoste faţă de partener. Trăiţi din plin fericirea. Vă luaţi destinul sentimental în mâini şi la nevoie, tranşaţi din start un conflict care stă să izbucnească.

Progresaţi în viaţa profesională. Fără a face mult zgomot vă duceţi la capăt toate planurile. Veţi obţine satisfacţii şi noi sarcini. Atenţie! Nu adoptaţi o atitudine de şef.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Multă slăbiciune în faţa partenerului, care va profita imediat. Atmosfera va fi călduroasă. Fizic, vă simţiţi în formă şi sentimentele amoroase să găsesc la o cotă înaltă.

Nu mai aveţi chef de a-i agresa pe toţi cei care vă contrazic, în special la serviciu. Calm şi toleranţă… Uimiţi anturajul. În familie, clipe agreabile, destindere şi treburi gospodăreşti. Un eveniment, probabil o nuntă, vă va pune în priză.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Aveţi mereu nevoie de noutate şi de schimbare, iar partenerul va face eforturi serioase pentru a lupta împotriva acestei tendinţe. Vă multiplicaţi activităţile interesante, dar în doi.

La serviciu, după o perioadă de dificultăţi apare un nou suflu. Probabil noi contracte sau direcţii de dezvoltare. Vă orientaţi din mers. Dar aveţi mari probleme relaţionale cu unii colegi.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Traversaţi o bună ambianţă conjugală şi vă arătaţi din ce în ce mai tolerant. Vă ţineţi promisiunile! Deşi nu este uşor să se ştie ce vreţi.

Noi răspunderi pe plan profesional, însă partea financiară, care vă interesează mult, rămâne îngheţată. Căutaţi o nouă orientare, o schimbare de serviciu. Aveţi multe calităţi şi sunteţi un excelent organizator, redutabil.

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Aveţi idei clare despre viaţa în cuplu şi sentimentele dvs. vor câştiga în obiectivitate şi luciditate. În loc de a fi victimă a propriei sensibilităţi, controlaţi mai bine situaţia. Luaţi multe iniţiative în cuplu, apreciate de partener.

La serviciu, nimic nou sub soare. Şefii sunt blazaţi, ineficienţi, iar energia dvs. nu pare să-i mişte. Plănuiţi o schimbare de plan totală. Dar pregătiţi-vă să vă întâlniţi cu obstacole…

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Unele probleme legate de relaţiile exterioare riscă să vă destabilizeze cuplul. Dar armonia şi complicitatea sunt puternice şi vor rezista în faţa multor capcane. Riscaţi să cunoaşteţi o decepţie dacă intraţi într-o aventură cu o persoană din anturaj.

Probabil este o persoană chiar de la locul de muncă? Fiţi precaut, însă şi nu daţi armonia de acasă pe simple himere. Încercaţi să concretizaţi un proiect important.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Această perioadă vă va aduce mari satisfacţii amoroase, pasiuni tumultoase şi noi idei privind viaţa intimă. Partenerul dă dovadă de multă fantezie iar micile disensiuni se vor regla de la sine.

La serviciu, traversaţi însă o perioadă delicată. Există riscul unei neînţelegeri cu superiorii care vă vor face viaţa dură. Aveţi nevoie de o motivaţie sau chiar de o schimbare profesională.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

În cuplu, unele dispute şi acuze, probabil nefondate în mare măsură dar care vă ating serios. Încordare, griji, explicaţii, decizii pripite, teamă…

Nici la serviciu lucrurile nu stau mai bine. Plănuiţi o schimbare esenţială, dar deocamdată nu este momentul. Multă răbdare! Aveţi însă un moral excelent şi rezistaţi cu succes la o boală de sezon. Unele gânduri vă tulbură…

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Nu vă lipsesc aventurile şi efuziunile faţă de partener. Sunteţi nehotărât, vreţi prea mult şi nimic nu vă convine la modul absolut. Nu vă lăsaţi prins în jocul tentaţiei ci mai bine încercaţi să realizaţi o uniune stabilă.

La serviciu, furtună şi certuri, nervozitate. Criza va face unele victime. Visaţi ţeluri mai înalte. Ar fi păcat să lăsaţi să vă scape o ocazie excelentă din cauza fidelităţii.

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Cuplul dvs. are neapărat nevoie de un nou suflet! Inima vă este bulversată. Veţi cunoaşte noi experienţe şi încercaţi o reconciliere sentimentală, benefică, cu partenerul.

La serviciu, raporturile dvs. cu colegii se vor ameliora vizibil. Plănuiţi o schimbare de decor pentru că vi se oferă noi oportunităţi din partea celor care vă apreciază. În familie, discuţii despre lucrurile lăsate baltă. Ocupaţi-vă mai des de ele!!

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Treceţi printr-o experienţă profundă, cumva tristă şi la care nu v-aţi aşteptat, care vă va marca şi din acest moment, încercaţi să vedeţi viaţa în alt mod. Nici viaţa de cuplu nu vă satisface.

Stresul de la serviciu vă deranjează şi sunteţi bolnav. Aveţi nevoie de concentrare şi determinare. În orice caz, fiţi pregătit de a vă schimba radical obiceiurile.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Nu refuzaţi o întâlnire galantă! Vă plac aventurile fără risc şi implicare, însă riscaţi să vă destabilizaţi cuplul. Partenerul îşi manifestă deschis nemulţumirea.

La serviciu, discuţii în contradictoriu cu şefii, care vă conving că ar fi cazul să doriţi şi alt colectiv. De ce nu? Treceţi printr-o mică perioadă dificilă, dar nu este un motiv serios pentru a vă lăsa înfrânt.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *