Horoscopul lunii Decembrie 2022

Berbec

Stelele îți vor trezi senzualitatea și sentimentele. Ca cuplu, vei dori să faci experiențe noi și vei avea o dorință reînnoită pentru partenerul tău. Celibatar, vei fi mai mult ca niciodata in cautarea iubirii adevarate. Sunteți supus unui ritm de lucru intens. De asemenea, va trebui să faci un mare efort organizatoric pentru a gestiona totul fără a te epuiza. Nu ezitați să cereți ajutor pentru a vă atinge obiectivele la timp. Un proiect de cumpărare imobiliară ar putea germina în mintea ta. Lasă-l să se maturizeze, nu te grăbi.

 

Taur

Dacă tot ești liber, lasă-te îmblânzit și nu vei regreta. Și dacă ești într-o relație, lasă-ți partenerul să te răsfețe. Nu numai că nu se întâmplă în fiecare zi și apoi să recunoaștem, este atât de frumos. Noile proiecte vă vor oferi o privire asupra perspectivelor interesante. Cu toate acestea, vei putea conta doar pe tine pentru succesul lor și vei avea câteva momente uneori dureroase de singurătate.

 

Gemeni

În timp ce dialogul pare adesea dificil de stabilit, vei putea să-ți comunici cele mai profunde aspirații persoanei care știe să te înțeleagă. Viața de familie va necesita multă răbdare. Ocupațiile tale obișnuite te interesează mai puțin decât proiectele pe care le înființezi. Totul la timpul lui! Decontează-ți mai întâi afacerea înainte de a te lansa în viitoare aventuri!

 

Rac

Vei face tot posibilul să-ți asumi responsabilitățile familiale și să păstrezi momentele tandre cu partenerul tău. Încercați să întăriți legătura care vă unește sau tensiunile vă vor zgudui relația. Singur, te vei simți într-o dispoziție romantică. Vei da dovadă de un mare spirit competitiv. Ai grijă, însă, să nu atragi gelozia colegilor tăi. Evoluția actuală se va dovedi pozitivă pe termen lung. Schimbările care vor avea loc vor fi rapid interesante.

 

Leu

Acum, dulceața vieții te va interesa mult mai mult decât relațiile umane. Simți nevoia să faci un pas înapoi față de obiceiurile tale. Relația ta romantică devine grea și te simți stresat. Nu lua o decizie pe care ai putea să o regreti, a da un pas înapoi pare cel mai bun lucru de făcut chiar acum. În contextul muncii tale, nu vei duce lipsă de îndrăzneală, iar ideile tale originale vor fi apreciate, dar ai grijă, vei fi de așteptat să mergi la vorbă făcând proiectele tale realitate. Va trebui să vă faceți timp pentru a vă face conturile pentru a fi sigur că vă puteți permite anumite cheltuieli.

 

Fecioară

Cer mare albastru peste iubirile tale. Profită de ocazie pentru a dedica timp întăririi legăturilor cu cei dragi. Singur, știi puterea ta de seducție, o apreciezi, dar asta nu este motiv să abuzezi de ea. Simțul diplomației îți va fi foarte util în domeniul profesional. Nu va fi niciun eveniment notabil în această perioadă, dar să nu credeți că sunteți în vacanță. Folosiți-l pentru a vă consolida poziția. Dacă planificați cheltuieli mari, revizuiți-vă bugetul.

 

Balanță

Nu-ți forța partenerul să se confere. El va găsi dialogul cu tine de îndată ce îndoielile tale dispar. Ai încredere în el, punct. Celibatar, daca unii cei dragi se amesteca putin prea mult în viața ta privata, pune-i cu blândețe în locul lor. Cu cât încerci mai mult să iei inițiative, cu atât mai lent îți atingi obiectivele. Lasă-te ghidat deocamdată, nu ai încă experiența necesară să mergi singur. O problemă administrativă sau juridică poate întârzia primirea banilor pe care îi așteptați.

Horoscop 2022
Horoscop 2022

Scorpion

Ai fost puțin prea cinic pentru placul celor dragi în ultima vreme. Această lipsă de optimism și acest aspect obosit cu siguranță nu ți se potrivește. Schimbă-ți atitudinea dacă nu vrei să-ți sperii prietenii. Ca cuplu, tu și partenerul tău veți fi pe aceeași lungime de undă. Nu veți rămâne fără idei originale pentru a economisi timp sau pentru a ocoli obstacolele zilei. Vei reuși să-ți faci treaba la timp. Din punct de vedere financiar, vei trece în sfârșit capul peste apă și îți vei oferi niște plăceri.

 

Săgetător

Evenimentele te vor surprinde prin viteza lor și vei avea puțin control asupra lor. Vei fi prins între impulsuri astrale contradictorii. Relațiile cu soțul/soția dumneavoastră pot trece, așadar, printr-o fază de tensiune. Clima va fi nefavorabilă pentru cei singuri. Va trebui să faceți un efort mare de concentrare în caestă lună pentru a depăși fișierele în curs. Dacă vrei să schimbi radical direcția sau să-ți înființezi propria afacere, acum este momentul să începi.

 

Capricorn

Evacuează micile probleme zilnice și păstrează-ți liniștea. Dacă te ocupi de detalii neimportante, vei pierde timp prețios. Vine un timp de răgaz, este timpul să facem un bilanț al ultimelor săptămâni. Adunați-vă colaboratorii pentru a corecta erorile și a începe din nou pe o bază bună.

 

Vărsător

S-ar putea să ai proiecte noi în minte, mai ales dacă ești singură. Riști să fii vrăjită de persoana pe care ai vrut să o seduci! Nu te vei plânge! În cuplu, veți evolua într-o atmosferă senină, dar destul de rutină. Îți asumi riscuri nebunești, dar din moment ce averea zâmbește îndrăzneților, nu ai de ce să te privezi de ele! Vei avea ocazia să dai o nouă direcție vieții tale profesionale. Atmosfera astrală vă poate ajuta să vă îmbunătățiți veniturile printr-o mărire sau un bonus.

 

Pești

Vei stăpâni admirația partenerului tău datorită măiestriei tale în situații critice. Va exista animație în viața ta de cuplu. Atmosfera va fi caldă și senzuală. Celibatar, vei avea o mare șansă să ai o întâlnire memorabilă de data aceasta. Veți primi mai multe propuneri interesante. Aflați cum să fii selectiv și realist. Va trebui să vă prezentați cu pricepere sugestiile și ideile pentru a le accepta. Veți avea îndrăzneala și impulsul necesare pentru a vă atinge obiectivele.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *