Horoscopul lunii Decembrie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Trăiţi o fericire aproape ireală şi cuceriţi pe bandă rulantă. Vă plac mult aventurile şi vă dedicaţi lor fără luciditate.

Aveţi des tendinţa de a vă crede buricul pământului şi că puteţi rezista la orice. De aceea aveţi şi mulţi duşmani, invidioşi şi duri, care plănuiesc să vă mai taie din orgoliul nemăsurat.

 

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Treceţi printr-o perioadă privilegiată, dar în viaţa conjugală veţi suferi unele certuri şi va trebui să faceţi dovadă de multă toleranţă şi înţelegere pentru a gestiona situaţia.

La serviciu fiţi vigilent şi nu subestimaţi capacităţile concurenţilor dvs. sau ale adversarilor. Vor şti să profite de cea mai mică greşeală a dvs. pentru a vă discredita.

 

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

În cuplu, relaţii tensionate, conflictuale, multe reproşuri. Niciunul dintre voi nu vrea să cedeze. Dar crizele se vor calma într-un târziu.

Lipsa banilor riscă să altereze foarte tare armonia din cuplul dvs. Iar la serviciu, sunteţi puţin cam dezorientat de turnura pe care au luat-o lucrurile.

 

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Viaţa dvs. conjugală va fi animată. Disputele riscă să se multiplice. Luptaţi mult pentru reconciliere. Aveţi multe de dăruit şi sunteţi un bun ascultător.

Atenţie la o alergie. Nu vă lamentaţi datorită insucceselor profesionale. Este vreme schimbătoare şi va trebui să fiţi pe fază. Dar aveţi multe eşecuri.

 

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Petreceţi adevărate momente de încântare în compania partenerului. Vă bucuraţi de înţelegerea şi de fantezia sa. Dar plănuiţi, în secret, o mică aventură sau o schimbare esenţială, nu ştiţi exact.

Situaţia dvs. materială se ameliorează progresiv. Evitaţi orice surmenaj şi faceţi economii. Pe plan profesional va avea loc o revenire spectaculoasă, posibil o avansare.

 

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Climatul conjugal este afectat de certuri dese, de reproşuri fără rost, care înveninează prea mult atmosfera. Plănuiţi deci o evadare în braţele altei persoane, mai tolerantă şi drăgăstoasă.

Zori de bun augur însă pe plan profesional. Şeful vă apreciază constant eforturile şi vă dă noi responsabilităţi. Profitaţi de dezvoltarea afacerilor şi împliniţi-vă ambiţiile.

 

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

În aceste zile, complicitatea este la mare preţ. Nu vă hazardaţi însă în decizii cu caracter final. Mai bine este de a testa reacţiile partenerului. Puneţi-l chiar la încercare!

Prea ocupat la serviciu, extrem de motivat de unele succese. Banii vă animă imaginaţia şi propuneţi noi proiecte, viabile.

 

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Daţi dovadă de mai multă înţelegere cu partenerul, ceea ce va da un suflu nou relaţiei voastre. Nu mai criticaţi în exces ci acceptaţi şi părerea sa. De ce nu ar avea dreptate?

Muncă intensă la serviciu, noi perspective şi creşteri financiare semnificative. Fiţi pe fază la cerinţele pieţei şi dezvoltaţi afacerea.

 

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Ar fi bine să preluaţi destinul conjugal în mâinile dvs. Nu vă lăsaţi influenţat prea tare de circumstanţe sau de presiunile exterioare. Un conflict cu un membru al familiei, pe care însă îl veţi gestiona foarte bine.

Nu impuneţi nimic strict partenerului, ci mizaţi pe înţelegerea comună, ca şi la muncă, unde beneficiaţi de aprecierea anturajului. Dar eforturile dvs. nu sunt pe placul tuturor şi un duşman începe să-şi arate colţii.

 

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Nimic nu vi se pare mai important ca armonia în viaţa dvs. conjugală. Iar pentru asta, sunteţi capabil de orice. Sunteţi destul de sentimental şi senzual, imprevizibil în amor şi plin de fantezie.

Faceţi dovadă, în special acum, de dinamism şi ambiţie. Nimic nu vi se pare imposibil şi riscaţi pentru a susţine un coleg despre care credeţi că a fost nedreptăţit.

 

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Solitudinea vă apasă. Nu apreciaţi unele acuze care vi se aduc. Fiţi mai dulce cu partenerul şi nu-i mai căutaţi nod în papură din orice.

Fiţi mai atent cu sănătatea dvs., în special că vi s-au oferit noi sarcini de către şef. Schimbările foarte favorabile pentru ascensiunea dvs. profesională.

 

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Vă îndepărtaţi constant de realitate şi riscaţi să provocaţi certuri inutile cu partenerul. Calmaţi-vă şi concentraţi-vă pe relaţie. Dragostea va trebui să fie sinonimă cu magia, cu minunăţia.

La serviciu vreţi să controlaţi tptul şi nu reuşiţi. Aveţi nevoie de aliaţi puternici. Dar pe care nu-i găsiţi, din diferite motive. Nu disperaţi, totuşi. Există o lumină, undeva, şi pentru dvs.

 

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *