Horoscopul lunii Februarie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Trăiţi momentele de reală fericire, în special în familie. Sunteţi cuprins de mari emoţii şi tandreţe. Dar echilibrul dvs. financiar riscă de a suferi puţin. Nu vă hazardaţi să cheltuiţi prea mult.

La serviciu, unele veşti riscă să vă destabilizeze şi să vă tulbure randamentul. Nu luaţi nicio iniţiativă pe moment. Vă placeţi să cultivaţi misterul şi simţiţi o anume plăcere.

 

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Climatul astral vă va ajuta să vă apropiaţi mai mult de persoana iubită, pe care aţi cam neglijat-o în ultima perioadă. Reduceţi drastic cheltuielile. Daţi dovadă de mai mult dinamism.

La serviciu, cineva vă cam pune beţe în roate. Nu staţi prea izolat, ca să nu riscaţi de a fi neînţeles. Şi mai ales, nu cedaţi presiunilor exterioare. În familie veţi găsi liniştea şi înţelegerea de care aveţi atât de mult nevoie.

 

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

În aceste zile puteţi avea o reuşită sentimentală, dacă veţi insista puţin. Romantismul dvs. va renaşte. Sunteţi cam fragil şi expus bolilor. Atenţie însă la bolile contagioase.

Eforturile dvs. la slujbă vor fi răsplătite din plin. Şefii vă apreciază şi susţin. Se gândesc chiar la o avansare. Atenţie să nu provocaţi însă un conflict în familie. Fiţi mai precaut!

 

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

De data asta, vă treziţi! Viaţa dvs. amoroasă capătă noi dimensiuni şi vă veţi confrunta cu o neaşteptată pasiune. Trebuie să vă acordaţi mai multă încredere în reuşite.

La serviciu, se prefigurează timpuri ciudate. Traversaţi o perioadă tulbure. Rutina zilnică vă macină şi stresează. Aveţi neapărat nevoie de o schimbare, sub multe aspecte. Adaptaţi-vă din mers!

 

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Dragostea pluteşte în aer. Tandreţe şi romantism, toate vă cuprind brusc şi vă dedicaţi enorm unei persoane la care ţineţi mult. Lăsaţi-vă sedus şi nu ezitaţi să profitaţi de şarmul dvs. incontestabil.

Aveţi satisfacţii financiare, dar nu risipiţi norocul pe lucruri inutile. Sunteţi creativ şi eficient la serviciu şi rezultatele apar. Şeful vă face o ofertă de nerefuzat.

 

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Aveţi prea mult simţul responsabilităţii. Doriţi să consolidaţi mai mult o relaţie amoroasă şi acordaţi mult timp în acest scop preţios. Evident, cheltuiţi şi mulţi bani.

Fluxurile astrale vă vor inspira creaţia. Vă decideţi de a face o schimbare esenţială, pe care o doreaţi de mult. În plus, partenerul pare să vă susţină, precum şi anturajul. Şansele vă surâd.

 

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Climatul astral vă incită la o agitaţie sentimentală. Parcă nu mai aveţi răbdare. Încercaţi să vă controlaţi şi să vă echilibraţi pornirile amoroase. Dacă lăsaţi pasiunea să vă conducă, riscaţi să vă pierdeţi controlul recunoscut.

La serviciu, în jurul dvs. s-a format un complot. Fiţi precaut şi nu vă încredeţi în nimeni. Nu ezitaţi însă de a vă ajuta partenerul.

 

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Sunteţi profund tulburat datorită comportamentului ciudat manifestat de partener de la o vreme. Nu vă mai înţelegeţi şi echilibrul din cuplu s-a rupt. Ceva îl macină, însă evită să vă spună.

Nici la locul de muncă lucrurile nu stau chiar pe roz. Sunt multe promisiuni şi iluzii deşarte, ceea ce nu vă convine. Năzuiţi la o schimbare esenţială. Renunţaţi puţin la orgoliu.

 

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Seduceţi cu uşurinţă şi asta vă aduce multe avantaje şi aventuri. Profitaţi! Nu riscaţi prea mult. Dar nu vă lansaţi în investigaţii importante, în special acum. Nu este cazul.

La serviciu, va fi posibilă o asociere profesională. Sunteţi uneori prea critic şi asta deranjează. Temperaţi-vă puţin pornirile şi anturajul vă va îndrăgi mai mult. Şi nu faceţi excese.

 

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Climat amoros contrastant. Vă simţiţi mai sentimental decât de obicei şi atras de sexul opus. Exaltarea dvs. riscă însă să vă destabilizeze înainte de a lua decizii importante.

Unii colegi tind să vă provoace rău cu orice preţ. Fiţi mai precaut cu aprecierile şi aşteptările. Acum, prioritate au chestiunile familiale! Partenerul insistă pentru o discuţie serioasă, pretinde atenţie. Nu vă certaţi inutil.

 

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Credeţi că toate şansele amoroase vi se cuvin. Aveţi multe speranţe şi totuşi, sunteţi singuratic. De ce? Ar fi cazul să comunicaţi mai mult. Nu aveţi probleme financiare speciale.

Veţi juca un rol important la serviciu. Şeful vă pregăteşte o ofertă tentantă, care vă va complica şi mai mult situaţia. Ar fi bine să nu o refuzaţi.

 

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

O întâlnire specială vă va face să vă rupeţi de realitate. Rămâneţi totuşi lucid şi visaţi cu ochii deschişi. Aţi putea face o afacere importantă, din care să scoateţi profit.

Dar un duşman vă tot pune beţe în roate şi vrea să vă distrugă cu orice preţ. Veţi fi avansat sau veţi primi o sumă de bani importantă. În familie însă, vă paşte un conflict.

 

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *