Horoscopul lunii Februarie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Sunteți mai afectiv ca niciodată. Vă simțiți dominat de o tensiune uriașă, grație astrelor. Aveți sentimentul de a nu fi înțeles. Aveți mare nevoie de tandrețe și de încredere.

În această periodă puteți realiza operasții financiare importante, iar oportunitățile vă vor stimula. La serviciu, dați dovadă de creație. Vă bucurați de sprijinul colectivului. Cel mai bine vă simțiți în mijlocul familiei.

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Viața dvs. de familie este poate mult prea liniștită, nimic nu duce la vreun conflict. Vă veți simți însă foarte atras de o persoană de sex opus.

Nu cheltuiți mult și, în general, sunteți foarte precaut cu banii. În schimb, multe proiecte vor muri în mintea dvs., pentru că vă lipsește curajul de a le pune în aplicare. Unii dintre voi se vor decide chiar de a nu mai fuma. Partenerul dorește o schimbare, pe care o consideră necesară.

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Aveți mari șanse să întâlniți persoana care vă place, dacă sunteți singur. Echilibrul dvs. financiar este stabil, deci nu aveți motive de a vă neliniști. Atenție însă, aveți uneori tendința de a cheltui prea mult.

La serviciu, este o ambianță cam tensionată. Dar situația dvs. este totuși sigură, stabilă. Șefii vă vor propune noi proiecte și își manifestă încrederea în capacitatea dvs. de muncă.

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Faceți totul pentru a intra în grațiile unei persoane care vă place. Feriți-vă însă de aparențe și nu fiți orbit de aspectul exterior. Faceți-vă timp pentru plimbări.

Aveți de luat o decizie, pe care o tot amânați. Dar șeful vă presează. Mizați pe intuiția dvs. Aveți mare nevoie, acum, de sprijinul familiei și al anturajului.

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Această perioadă vă va ajuta să stabiliți relații agreabile cu partenerul dvs., ceea ce vă va stimula enorm pofta de a trăi. Raporturile afective vor fi la cote nebănuite.

Plățile vă cam neliniștesc și căutați noi forme de venituri sigure. Nu este exclusă o mică surpriză. Poate de la serviciu? Sunteți însă nemulțumit de ceea ce vi se oferă la locul de muncă și plănuiți o schimbare. Revolta vă macină… însă ezitați să o declanșați.

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

În cuplu, vor exista câteva dezacorduri dar nu vor căpăta proporții, din fericire. Senzualitatea dvs. va aduce echilibru în viața conjugală și partenerul vă va înțelege perfect poziția.

La serviciu, veți fi tot mai sigur pe sine, veți evita mici conflicte și determinarea dvs. va încânta șefii, care plănuiesc o promovare. Sunteți plin de bune intenții și sincer.

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Caracterul dvs. pasional riscă să provoace mari furtuni în viața dvs. afectivă dacă nu aveți grijă. Gestionați situațiile generatoare de conflicte și încercați, mai ales, să nu zdruncinați armonia din cuplu.

Pe plan financiar, nu aveți decât satisfacții. Deciziile dvs. vor fi contestate însă trebuie să mergeți în continuare pe intuiție. Tonusul este ridicat. Șeful vă va da noi responsabilități.

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Treceți printr-o perioadă tristă, de reculegeri și de evaluări, totuși necesară. Partenerul dă semne pronunțate de nerăbdare și de revoltă, este nemulțumit de rutina în care ați intrat.

Este mare nevoie de o schimbare. La serviciu, tensiuni și bârfe. Evitați un conflict cu un coleg dușmănos. Urmăriți-vă interesul și ignorați-l. Șeful vssă susține și vă apreciază.

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Influențele astrale vă vor face să vă certați cu partenerul și cu unii prieteni, pentru chestiuni aparent minore. Fiți mai precaut și nu izbucniți din orice. Climatul este foarte conflictual, profund negativ.

La serviciu însă, puteți obține tot ceea ce doriți, fără dificultate. Evitați un conflict cu un dușman declarat. Mizați mai mult pe dialog și pe comunicare.

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Unii dintre voi vor încerca să-și schimbe partenerul… În schimb alții, vor milita pentru consolidarea relației afective. Vă puteți aștepta la schimbări financiare importante și ar fi bine să fiți pregătit. Este o perioadă bună pentru investiții.

La serviciu, aveți idei foarte originale și intuiții salvatoare, apreciate de anturaj. Beneficiați de mult simț practic. Dar aveți nevoie de afectivitate, în special în sânul familiei.

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Veți avea multe întâlniri amoroase și de afaceri. În dragoste, vă dovediți cam instabil. Astrele vă vor da un nou impuls. Nu chelțuiți prea mult, fiți moderat.

La serviciu, executați unele proiecte dificile, cu succes. Dar nu contați prea mult pe anturaj. În familie, stopați un conflict printr-o intervenție decisă.

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Treceți prin momente amoroase extrem de delicate. Aveți uneori tendința de a ezita, de a vă pune multe întrebări. Veți avea o întâlnire importantă, care vă va schimba profund.

La serviciu, simțiți o ostilitate din partea colegilor. Dar vă comportați normal și nu intrați în polemici. Vă stăpânește totuși un sentiment de singurătate. Ce-ar fi să dialogați mai mult cu partenerul?

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *