Horoscopul lunii Ianuarie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Sunteți nemulțumit și iritat fără un motiv anume. Deși nu simțiți oboseala, aceasta își spune cuvântul, s-ar putea ca ea să fie motivul stării dvs. de neliniște. Încercați să discutați cu prietenii, poate vă veți mai relaxa. O ieșire în oraș vă va face bine.

Perseverența dvs. vă aduce laude din partea amicilor. Aveți grijă să nu uitați că noaptea e rezervată odihnei! Sunteți tentat să depășiți limitele. Întreaga zi aveți parte de surprize plăcute din partea persoanei iubite.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Traversați o zi în care răbdarea și perseverența vă vor fi puse la grea încercare. Cel mai bine ar fi să vă implicați în activități care să se deruleze pe termen lung și care să nu necesite un ritm lung. Este posibil să semnați un acord, un document oficial.

Sunteți prins efectiv în plasa unor evenimente care, dacă nu sunt majore, sunt în schimb enervante prin repetare continuă. Puteți avea replici foarte dure care vă uimesc și pe dvs., în situațiile de criză apărute din senin.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Primiți o veste bună de la cineva de la serviciu. Aveți de rezolvat multe probleme mărunte, neprevăzute și cu o evoluție imprevizibilă, dar cu final pozitiv. Aveți grijă cum umblați cu banii!

Vă agitați inutil și riscați să pierdeți din vedere prioritățile. Energia fizică și psihică este la limita superioară și ar fi păcat să nu o folosiți în mod eficient. Relația cu părinții este cam tensionată; n-ar fi rău să mai acceptați câte o sugestie și din partea lor.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Vă place să vă implicați în toate activitățile și, dacă e posibil, să învățați câte puțin din toate, dar de această dată veți exagera. În relațiile cu ceilalți, veți da dovadă de înțelegere și veți ține mult la lucrul bine făcut. În privința banilor, nu neglijați nicio ocazie.

Astrele vă susțin și vă protejază casa și viața de familie. Nu veți avea probleme cu partenerul și nici cu copiii dvs. Speculați la maxim această zi și încărcați-vă bateriile!

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Partenerul este generos cu măsură, ceea ce vă creează un oarecare confort. În plus, vă îndeamnă să fiți mai strângători, ca să evitați un colaps financiar. Vă sfătuiți cu persoane interesante despre alegerile pe care le aveți de făcut.

Dacă vă păstrați capul pe umeri, astăzi puteți trece de cele câteva încercări care sunt menite a vă testa răbdarea și perseverența. Sănătatea ar fi și mai bună dacă ați începe niște ore de fitness și ați mânca puțin mai sănătos.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Planificați cu prietenii o petrecere pentru weekend sau stați la un pahar de vorbă, schițând planuri pentru viitorul apropiat. Primiți vești nu prea bune din domeniul sănătății. Treburile gospodărești vă vor obosi.

Aveți energie, dar și îndrăzneală multă care poate duce la mici efecte negative. În această seară veți sta mai mult de vorbă cu partenerul de viață și veți încerca să găsiții soluții problemelor apărute.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Este posibil să împrumutați bani unei rude care are probleme. De pe alte meleaguri veți primi niște informații care vă vor pune pe gânduri. Nu aveți însă niciun motiv să fiți îngrijorat.

Ar fi cazul să fiți atent la ce mâncați, căci puteți avea probleme cu stomacul. Cititul, scrisul, eventual vizionarea unui spectacol reprezintă activități potrivite cu starea dvs. generală.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Comunicarea cu cei din jur este favorizată. Aveți ocazia să cunoașteți o persoană agreabilă, care vă va fi de un real folos în viitor. Atenție să nu faceți vreo gafă.

Vă simțiți stăpâni pe situație, fără să aveți motive reale. Atenție la tendința de a lua decizii fără să țineți cont de consecințele pe termen lung. Stă în firea dvs. să vă aruncați cu capul înainte.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Nu faceți nopți albe pentru că spiritul vi se întunecă! Culcați-vă devreme și veți avea idei geniale. Nu uitați că noaptea e un sfetnic bun și <lucrează> mai bine pentru cei care nu se agită.

Nu mâncați ca un spart, mai ales seara! Micile gustări mai bine repartizate pe parcursul zilei vă vor îmbunătăți digestia, sănătatea și silueta.

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Informațiile pe care le-ați primit nu  sunt în totalitate valabile. Înainte de a le folosi, ați face bine să le verificați. Unul dintre prietenii dvs. va avea o problemă mai deosebită.

Acasă atmosfera va fi destul de echilibrată în ciuda unor controverse pe teme nesemnificative. În plan sentimental, veți simți nevoia de mai multă siguranță. O discuție cu cineva apropiat vă va ajuta să lămuriți o problemă mai veche.

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Astăzi veți fi în dispoziția dvs. de relaxare. S-ar putea că nici dvs. să nu puteți să aveți răbdare cu cei care își expun problemele. Încercați să nu fiți iritabil. Un ascultător bun este apreciat întotdeaua, și nu știți când veți avea nevoie și dvs. de unul.

Sunteți remarcat de cei apropiați prin generozitatea dvs., dar aveți parte și de bucurii și vești bune. Pregătiți-vă pentru schimbări pozitive în starea sănătății.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Veți primi un semn din partea unei persoane influente de la care așteptați un ajutor. Vă urmărește ideea unui nou domeniu care să vă dea satisfacție. Cineva vă va da niște bani spre păstrare.

Veți schimba unele aspecte ale vieții dvs. sau vă veți gândi la ele. Veți avea un spirit pozitiv și schimbările pe care le doriți se vor face mai simplu decât ați prevăzut. Atmosfera va fi plăcută.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *