Horoscopul lunii Ianuarie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Preferaţi să acordaţi mult timp gospodăriei, partenerului şi vieţii de cuplu. Vă consolidaţi însă şi poziţia socială. Reglaţi conturile cu o persoană care vă atrage şi-i faceţi unele propuneri.

La lucru, situaţia s-a ameliorat semnificativ şi beneficiaţi de o mai mare libertate de acţiune. Puteţi da ceea ce aveţi mai bun în dvs. iar şefii vor fi mulţumiţi.

 

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Nu pierdeţi niciun moment pentru a vă distra deoarece consideraţi că viaţa este prea scurtă. Rezultatul: rezistaţi greu la aventurile extraconjugale. Iată de ce riscaţi să provocaţi unele certuri sau rupturi în cuplu.

Câştigaţi bine însă cheltuiţi prea mult şi fără rost. La serviciu, aveţi capacitatea de a vă îndeplini cu succes toate obiectivele.

 

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Cereţi prea multe partenerului dintr-o dată şi se va simţi asaltat, debusolat. Iar critica dvs. acidă nu-i cade tocmai bine. Renunţaţi puţin la aerul de vedetă şi coborâţi în realitate.

Vă grăbiţi şi săriţi unele etape la muncă, ceea ce va duce implicit la complicaţii. Fiţi metodic şi precaut. Se preconizează unele schimbări majore.

 

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Armonia din cuplu vă place şi vă dă forţa de a înfrunta toate obstacolele vieţii. Dar fiţi mai atent cu partenerul. Un cuvânt gentil sau mai multă tandreţe nu strică.

Vă gândiţi la expansiune în afaceri, la noi obiective, la schimbări esenţiale. Poate chiar cea a locului de muncă actual?

 

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Aveţi tendinţa de a face plimbări în natură cu partenerul, de a călători mult şi de a vă bucura deplin de viaţă. Aceste momente sunt unice şi le trăiţi intens. Sunteţi foarte fericit şi vreţi ca toată lumea să ştie.

Veţi avea însă o surpriză dezagreabilă la bani. Reglaţi o datorie sau un credit la bancă. Multe semne pozitive arată că pericolul a trecut la serviciu şi că se mizează pe noi proiecte.

 

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Nu aveţi probleme în cuplu. Sunteţi incitat de a călători mult cu partenerul, faceţi multe planuri împreună, poate să cumpăraţi o casă. Dragostea vă determină să fiţi o persoană de acţiune.

Este o perioadă ideală pentru a cheltui şi a face unele investiţii. Aveţi o sănătate de fier. Dar la serviciu, riscaţi să aveţi unele probleme, cu un coleg invidios.

 

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Redescoperiţi dragostea în braţele partenerului. Traversaţi o perioadă de efuziuni amoroase şi parcă nu vă mai găsiţi locul. Lăsaţi-vă în seama pulsiunilor şi daţi frâu liber ideilor cele mai năstruşnice.

Sunteţi foarte activ, munciţi formidabil, la birou şi acasă. Nici în vacanţă nu concepeţi să staţi degeaba.

 

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Cu tact, stopaţi unele dispute declanşate de partener, care nu se simte confortabil. Are multe de reproşat şi ascultaţi toate acuzele sale.

Nu doriţi însă să interveniţi în forţă. Oare nu are dreptate? La serviciu, mutări importante, dar care nu vă vizează. Sunteţi totuşi precaut.

 

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Cuplul dvs. este fericit. Nu aveţi probleme majore şi vă bucuraţi intens de fiecare clipă pe care o petreceţi în compania partenerului. Trăiţi mari momente de emoţie şi tandreţe.

Ar trebui să vă preocupe o alimentaţie mai sănătoasă şi echilibrată. Ambiţia dvs. profesională va fi mare, solidă şi va putea fi un factor de reuşită dacă nu veţi fi stăpânit de orgoliu.

 

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Emoţiile dvs. amoroase se caracterizează prin profunzimea sincerităţii. Sunteţi deschis şi convingător cu partenerul, iar rezultatul va fi minunat.

Nu ezitaţi de a lua riscurile financiare în calcul şi de a acţiona. Aveţi şanse de reuşită. Acordaţi o prioritate absolută vieţii dvs. profesionale şi aveţi o ambiţie devoratoare.

 

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Relaţiile dvs. cu partenerul nu sunt dintre cele mai reuşite. Aveţi multe incertitudini, stres şi nu vă simţiţi bine în cuplu. Este posibil să aveţi o întâlnire importantă.

La serviciu nu aveţi niciun obstacol şi repurtaţi succes pe linie. Dar nu vă afundaţi prea mult în muncă?

 

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Treceţi de la pasiune la conflicte cu nonşalanţă. La orizont se preconizează o ruptură? Nu fiţi prea critic şi acordaţi mai mult timp şi înţelegere partenerului.

La serviciu, norii negri vă stresează, deşi nu este cazul cu dvs. Vă temeţi de schimbări. Frânaţi-vă puţin ambiţiile de mărire…

 

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *