Horoscopul lunii Iulie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Traversaţi o perioadă extrem de benefică pentru cuplu, plină de pasiune faţă de partener. Zilele sunt de neuitat, pline de declaraţii şi acte romantice.

Ce vă animă atât de mult sufletul? Sunteţi foarte optimist şi plin de dinamism. Atenţie la un posibil accident. Câteva probleme riscă să ofere conflicte în familie între generaţii, ca şi la serviciu cu şeful. Nu aveţi uneori prea multă ambiţie?

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Începeţi o adevărată cavalcadă de cuceriri amoroase. Vă simţiţi mai mult ca niciodată plin de entuziasm, stăpân pe sine şi consideraţi că totul vi se cuvine. Seduceţi uşor şi topiţi inimile persoanelor de sex opus.

Aveţi o formă fizică şi psihică de invidiat. Dar şi o uşoară tendinţă spre contradicţii. Creaţi conflicte şi puneţi lumea pe jar, vă arătaţi supremaţia cu orice preţ. Iar multora nu prea le convine…

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Nu sunteţi uşor de mulţumit niciodată şi partenerul dvs. trebuie să ducă lupte serioase pentru a vă intra în graţii. Mereu găsiţi câte ceva de reproşat! Ce-ar fi să vă puneţi puţin în locul persoanelor pe care le criticaţi?
Energia dvs. vitală se consumă de multe ori inutil, la serviciu, în acţiuni fără randament. Fiţi mai focalizat pe ceea ce este un adevărat important pentru dvs.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Este o perioadă favorabilă vieţii de cuplu şi mai ales familiştilor convinşi. Faceţi exces de fantezie şi aveţi dorinţa de a călători peste normal. Partenerul trebuie să vă facă faţă şi reuşeşte destul de greu.

Faceţi mai multe eforturi în munca de echipă, fără a încerca să vă impuneţi ideile cu orice preţ. Nu călcaţi în picioare personalitatea altora de dragul succesului.

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Viaţa dvs. conjugală va deveni pasională sub egida lui Venus. Legăturile dvs. amoroase se vor consolida şi nu veţi face abstracţie de nicio oportunitate pentru a seduce. Sunteţi un îndrăgostit perpetuu, de temut.

Sunteţi puţin dispus la concesii la locul de muncă şi nu prea acceptaţi criticile care vin de la anturaj.

În familie, unul din membrii va avea unele dificultăţi şi-i săriţi în ajutor. Partenerul pretinde mai multă atenţie.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Viaţa de cuplu nu ar trebui să vă pună probleme particulare. Exploataţi orice oportunitate şi daţi dovadă de fantezie cu carul în amor. Sunteţi iubitul perfect.

La serviciu, un dialog cu şeful vă cam pune puţin pe gânduri. Oare nu mai intraţi în atenţia sa? Vi se cam taie brusc elanul.

Nu vă neliniştiţi, nu vă paşte niciun pericol real. Alungaţi gândurile negre şi concentraţi-vă pe familie.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Aprofundaţi viaţa conjugală şi intauraţi o complicitate cu partenerul, care ştie să vă aprecieze orice iniţiativă în domeniul sentimental. Nu fiţi zgârcit cu cuvintele şi oferiţi-i mai multă tandreţe.

O veste vă scoate puţin din sărite. Nu dramatizaţi, totuşi. Cu umor, puteţi trece peste un mic obstacol. Şeful vă apreciază munca eficientă.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Niciodată nu v-a mers aşa de bine, ca în ultima vreme. Şi asta pentru că v-aţi decis să comunicaţi deschis. De ce să ţineţi în dvs. ceea ce simţiţi cu adevărat?

Jocurile par făcute. Şeful vă ţine sus moralul iar prin munca eficientă depusă, vă dominaţi orice rival. Aveţi prieteni buni şi de nădejde, mai mulţi ca oricând. Totul pare să vă meargă de minune.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

În cuplu dvs. există multă pace şi armonie. Profitaţi de această stare pentru a vă întări prietenia cu partenerul. Totul va fi posibil.

Aveţi o capacitate excepţională de rezistenţă la efort. În viaţa dvs. profesională, sunteţi destul de agitat şi aveţi multe planuri de realizat. Dar nu vă împrăştiaţi cam tare?
Fiţi mai conciliant puţin cu un coleg.

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Comunicaţi destul de greoi cu partenerul şi din această cauză, există multă tensiune în cuplul dvs. Dar lucrurile se pot aranja printr-un simplu exerciţiu de voinţă venit din partea dvs.

Şi şeful dvs. pare să aibă o anume nemulţumire în ceea ce vă priveşte. N-ar fi exclusă o discuţie mai serioasă. Dar nu forţaţi nota…

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Încercaţi să nu vă mai ascundeţi adevăratele sentimente faţă de partener. Cu siguranţă v-ar aprecia mai mult. Fiţi deschis, cooperant şi sincer. Ce aveţi de pierdut?

Probleme mici cu sănătatea. Poate cu stomacul sau cu dinţii. Facultăţile dvs. de adaptare sunt foarte bune. Acum, puteţi să vă consolidaţi poziţia profesională.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Aveţi o mare dorinţă de independenţă ceea ce vă face instabil în iubiri. Faceţi multă risipă de sentimente. Vă cam plac aventurile fără viitor. Nu riscaţi excesiv?

Concentraţi-vă pe problemele de la locul de muncă. Unele soluţii date de dvs. vor fi salvatoare şi apreciate de şef. Fiţi însă consecvent şi mai elaborat, sintetic. Ochii sunt pe ceea ce faceţi, nu uitaţi.

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *