Horoscopul lunii Iulie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Azi interesul dvs. pentru relația cu persoana iubită va fi mare și totul va evolua așa cum vă doriți. Este posibil să faceți cheltuieli destul de mari în compania ființei iubite, dar măcar veți ști că v-ați simțit cât se poate de bine.

Eforturile pe care le veți face în plan financiar vor avea rezultate cel puțin mulțumitoare, care vor compensa frecușurile cotidiene. Cineva din imediata dvs. apropiere vă vor solicita sprijinul material.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Veți avea de făcut față unor cheltuieli masive, așa că veți solicita ajutorul părinților. Un prieten vă va aduce la cunoștință o veste care vă va bucura mult.

Veți reuși, în sfârșit, să rezolvați probleme legate de o călătorie proiectată de mai mult timp și amânată. O persoană mai în vârstă vă este de un real sprijin în tot ce faceți.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Relația cu partenerul iubit devine din ce în ce mai solidă. Vă bucurați de un sistem imunitar solid, care vă protejează de boli. Rudele au o activitate intensă sau pregătesc un eveniment în familie.

Aveți o încăpățânare pozitivă și căpătați un surplus de sensibilitate și de intuiție, mai ales în relația cu cei din anturaj. Vreți să vă documentați, să învățați cât mai mult și acum aveți ocazia să o faceți.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Dacă aveți nevoie de o aprobare ziua nu este tocmai favorabil pentru a o obține! Evitați să luați decizii în chestiunile importante, căci sunteți neatent și riscați să greșiți.

Activitațile intelectuale să avantajează. Ați putea finaliza o lucrare de la serviciu la care ați muncit mult până acum, iar meritele vă vor fi recunoscute la toate nivelurile.

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

În cursul dimineții, resimțiți o emotivitate deosebită, care vă poate reduce randamentul la locul de muncă. Nu ezitați să apelați la sprijinul prietenilor. Sfaturile unei femei mai în vârstă vă ajută să aplanați un conflict în familie.

Nu luați decizii importante. De asemenea, este recomandabil să evitați activitățile care necesită un efort intelectual deosebit. Puterea de concentrare nu vă ajută. Limitați-vă la activități de rutină și acordați mai mult timp odihnei.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Pot apărea discuții cu partenerul din cauza geloziei. Stabiliți-vă prioritățile, fiți mai combativ! Aveți un moral bun, iar sfârșitul săptămânii e propice tranzacțiilor financiare.

Recunoașteți că vă preocupă excesiv propria persoană! Vă sfătuim să acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale. Ar fi bine să amânați activitățile importante. Vă sfătuim să nu vă stresați din cauza carierei mai mult decât este cazul.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Aveți așteptări mari de la colaboratori. Știți că aceștia vă datorează multe și profitați de asta. Numai că uitați că și voi aveți obligații față de ei! Dacă nu vă comportați frumos, s-ar putea să vi se atragă atenția în mod repetat.

Pe cerul dvs. astral se profilează o legătură între profesie și străinătate. Este foarte posibil să primiți o ofertă din afara țării prin intermediul căreia vă veți putea afirma. Problema e că nu vă va fi deloc ușor.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Poate că nu veți obține exact ce ați dorit în privința evoluției în carieră, dar șansa este de partea dvs. Dialogul cu șefii vă oferă ocazia de a scoate în evidență ce aveți mai bun de oferit în avantajul tuturor. Beneficiați de mai multă susținere.

Sunt șanse de a realiza o nouă colaborare. Partenerul de viață ar putea avea o realizare legată de acte; ajutorul dvs. i-ar fi de mare folos, chiar dacă nu lasă să se vadă acest lucru.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Suspiciunile pe care le manifestați față de cei din jur vă pot încurca rău lucrurile. Partenerul de viață va cheltui o sumă de bani și ar fi bine să nu-i faceți reproșuri.

Multe neclarități se rezolvă astăzi. Puteți chiar considera că aveți șansa de a face să dispară tensiunile de la serviciu prin calmul de care dați dovadă. Vă uimiți chiar și persoana iubită.

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Din punct de vedere intelectual veți funcționa la limita superioară. Lucrările de la serviciu vor fi rezolvate fără probleme, iar deciziile luate în această zi se vor dovedi în scurt timp deosebit de inspirate.

Suspiciunile pe care le manifestați față ce cei din jur vă pot încurca rău lucrurile. Partenerul de viață va cheltui o sumă de bani și ar fi bine să nu-i faceți reproșuri.

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

În viața sentimentală, profitați de fiecare moment de plăcere pe care vi-l oferă viața. În privința banilor, lucrurile ar trebui să meargă cât se poate de bine în următoarele două zile. Sunt favorizate asocierile.

Rămâneți simplu așa cum sunteți în mod normal și viața va merge în sensul dorit. În privința sănătății, profitați de anotimp ca să mergeți mai mult pe jos. În privința sentimentelor, situația e bună.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Partenerul de suflet vă va da o mână de ajutor în activitățile în care sunteți implicat. Inspirația de care dă dovadă vă va permite să găsiți rezolvări ale unor probleme care vă stresau de mai mult timp.

Dialogul cu ființa iubită se va dovedi fructuos. Veți pune la punct planuri de viitor, ceea ce vă va îmbunătăți starea de spirit. Cheltuielile vor fi peste nivelul așteptărilor, dar n-ar fi exclus nici să vi se propună o investiție mai deosebită.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *