Horoscopul lunii Iulie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Viața sentimentală vă readuce momente de tandrețe și încredere de care aveați nevoie. Naivitatea sau neatenția vă pot duce în situații neplăcute și cei din jur vor profita de slăbiciunile dvs.

Vă bucurați de unele relații deosebit de profitabile, care sunt și plăcute, pe deasupra. Cu toate acestea, aveți tendința să complicați lucrurile într-o manieră supărătoare. Este o zi promițătoare pe plan amoros, grație predispoziției dvs. romantice.

 

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Copiii și persoanele mai tinere din framilie vă vor dar de furcă și ar fi bine să le acordați mai multă înțelegere. Ceva mai mult timp ar trebui dedicat și activităților gospodărești la care se pare că ați rămas în urmă.

Acționați fără nici un plan prestabilit, fără niciun fel de logică și obțineți rezultatele mult dorite. Reacțiile dvs. sunt atât de imprevizibile, încât vă anihilați adversarii.

 

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Sunteți cam nervos astăzi și prea puțin dispus la a-i înțelege pe cei apropiați. Nu vă grăbiți să faceți cheltuieli pentru îmbunătățirea confortului personal până nu vă sfătuiți cu partenerul de viață.

Comunicarea cu ființa iubită evoluează mulțumitor și orice inițiativă în această direcție va fi apreciată. O informație primită de la cineva din familie vă va ajuta să vă faceți planuri optimiste legate de situația financiară.

 

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Planificată sau nu, vă “bucurați”, de prezența unei musafire, care vă împiedică să plecați de acasă. Rudele sunt și ele uimite de comportamentul dvs. total incomod. După-amiază, primiți noutățile cu entuziasm și programați activități diverse comune.

Rudele vă dau de furcă, fiind prea bârfitoare. Pentru a finaliza activitățile pe care le-ați început, trebuie să vă organizați cu mare atenție. Vă simțiți jignit pentru că vi se răspunde într-o manieră necivilizată de către o persoană necunoscută.

 

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Ieșiți mai mult din casă, pentru că vă lipsesc contactele sociale de care aveți nevoie pentru a lua pulsul lumii. Se rezolvă în mod fericit o problemă de sănătate care avea nevoia de timp ca să vă dea pace.

Pot să apară unele chestiuni pe muchie de cuțit, să vi se ofere ceva ce vă doriți de mult, cu un preț destul de mare. Cei din jur sunt derutați și tot încearcă diverse metode ca să vă intre în voie. Ar fi cazul să vă comunicați mai clar dorințele și intențiile, ca să fiți înțeleși.

 

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Se profilează o deplasare în interes de serviciu, chiar dacă situația nu vă încântă, nu are rost să refuzați, deoarece n-ați reuși decât să provocați o discuție aprinsă cu superiorii ierarhiei. Fiți prudent!

Probabil că nu v-ați înțeles niciodată așa de bine cu partenerul dvs., până acum. Intensitatea sentimentelor voastre a fost evidentă și pentru ceilalți, nu doar pentru voi. Astăzi ar trebui să vă lăsați purtat de aceste sentimente și să scoateți ce puteți din ele.

 

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

S-ar putea să fiți dezamăgit și neliniștit din cauza unor probleme de familie. Doar partenerul de viață mai reușește să vă îmbărbăteze. Vă sfătuim să fiți foarte atent la bani. Astăzi există riscul să pierdeți sume mici.

Nu sunteți prea sociabil și vă cam ocolește inspirația. Evitați o ceartă cu persoana iubită și amânați călătoriile planificate. Vă sfătuim să nu alergați după câștiguri necuvenite. Există riscul să intrați în conflict cu autoritățile.

 

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

În privința activităților, sunteți pe drumul cel bun, dar încă mai sunt posibile câteva ameliorări. Vă gândiți la unele dintre obiectivele dvs. Vă va fi de folos să dați dovadă de minuțiozitate și de ordine.

Chiar dacă simțiți o nevoie acută de a vă asigura pe orice cale independența financiară și contextul e favorabil unor inițiative de acest fel, tot va trebui să verificați cu mare atenție persoanele sau documentele pe care le aveți la dispoziție. Graba poate strica treaba.

 

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Cei din anturaj încearcă să-și impună punctele de vedere, total diferite de ale dvs. Nu dispun de posibilități clare de convingere sau de elemente sugestive în demonstrație.

Nu evitați speculațiile, mai mult ca sigur vor fi inspirate. Dacă vă vor solicita copiii să ieșiți cu ei la cumpărături, luați-vă cât mai mulți bani: aveți nevoie.

 

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Nu veți răspunde pentru faptele altora și nici pentru lipsa lor de siguranță. Va trebui totuși să găsiți soluții pentru a repara cu mult tact și diplomație greșelile unor prieteni.

Toate visurile vă sunt permise. Fiți însă atent la detalii dacă vreți ca ele să se realizeze. E posibil să stricați o relație cu un prieten de departe din cauza orgoliului nemăsurat.

 

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Intuitiv, ați putea să descoperiți unele secrete. În privința sentimentelor, veți exprima cu simplitate ceea ce simțiți. În privința vieții familiale, vă veți îndrepta spre soluții care vor conveni tuturor.

Aveți de pus la punct detalii despre unele schimbări pe care doriți să le faceți în locuință. Este posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar nu este cazul să luați decizii pripite.

 

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Străduiți-vă să vă țineți de promisiunile făcute și dați dovadă de mai mult echilibru. Cineva întârzie să vă returneze o sumă de bani. Nu vă agitați, pentru că în curând situația se va rezolva.

Activitățile culturale vă preocupă în mod deosebit astăzi, așa că după-amiază veți fi încântat să mergeți la un fiml. Nu vă pripiți în a-i judeca pe ceilalți și nu vă mai luați după aparențe.

 

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *