Horoscopul lunii Iunie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

E o zi complicată. Dvs. aspirați la anumite lucruri, aveți destule dorințe pe care vreți să le vedeți îndeplinite, dar contextul vă oferă căi doar pentru unele dintre ele.

Veți dori să vă distrați și nu va trebui să ezitați să ieșiți și să cunoașteți multe persoane. Pe de altă parte, dragostea vă va oferi surprize nebănuite și este un moment ideal pentru a vă demonstra profunzimea sentimentelor față de persoana iubită.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Chiar dacă nu vă surâde ideea, v-am sfătui să vă petreceți timpul liber acasă, pentru că acolo veți avea ocazia să finalizați o activitate care oricum nu mai poate fi amânată.

Popularitatea dvs. este la limita maximă, ați putea să vă lărgiți cercul de prieteni, dar nu uitați de treburile gospodărești. Nevoia de a vă pune în practică ideile este mare.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

O rudă vă facilitează o afacere secretă sau vă dă informații utile pe care unii vor să le țină secrete. Aveți multe de făcut prin casă și veți primi sprijinul familiei pentru a realiza tot ceea ce v-ați propus.

Fiți prudent pentru că aveți tendința să controlați comportamentul partenerului iubit. Organizați-vă și nu vă avântați să faceți cheltuieli inutile. O cură de vitamine este ideală pentru a vă reîmprospăta forțele.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Nu reușiți să faceți tot ce v-ați propus, și acest lucru vă cam deranjează. Cei din jur vă apreciază pentru tot ce faceți, și asta vă determină să fiți mai încrezător.

Ingeniozitatea vă ajută să vă rezolvați unele probleme bănești. Spre după-amiază veți primi o invitație care nu vă va încânta în mod deosebit. Totuși, dacă îi veți da curs, nu o să vă pară rău.

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Se pare că nu sunteți mulțumit de nimic și aveți un spirit critic foarte ascuțit. Temperați-vă agresivitatea pentru că riscați să-i îndepărtați pe prieteni. În partea a doua a zilei, este posibil să primiți o veste plăcută de la o rudă din provincie.

Programul vi se schimbă continuu din cauza unor probleme personale care apar în cursul dimineții. Un prieten de familie vă propune asocierea într-o afacere care v-ar putea îmbunătății situația financiară. Cântăriți bine opțiunile.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Trageți tare pentru a termina o listă întreagă de sarcini, dar sunteți motivat să vă duceți munca la capăt, în ciuda obstacolelor. Amânările sunt la ordinea zilei, dar nu vă vor opri.

Dimineață aveți tendința să fiți prea idealist și să neglijați probleme importante. Nu începeți nimic nou, pentru că este posibil să luați decizii eronate! S-ar putea ca intuiția să nu vă ajute prea mult. Cereți sfatul prietenilor!

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Stați ca pe ghimpi și ați dori să vă puneți cât mai repede planurile în practică. Deocamdată ar fi bine să vă ocupați de chestiunile mărunte, mai ales că în casă însă aveți multe de pus la punct.

O veste de la cineva aflat pe alte meleaguri vă va pune pe gânduri; nu este exclus nici să primiți o invitație pentru o călătorie. Aveți nevoie de sfatul cuiva pentru rezolvarea unei probleme de serviciu.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Vi se vor ivi unele oportunități financiare, dar vor fi foarte greu de sesizat. Dacă veți avea atenția necesară și curajul de a vă implica, veți avea de câștigat foarte mult. Totuși, trebuie să fiți atent la consecințe!

Visele dvs. sunt frumoase, dar uneori sunt greu de atins. Dacă nu aveți și o strategie concretă de a ajunge la capăt, totul va rămâne o simplă utopie.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Ziua de astăzi se arată favorabilă relațiilor cu prietenii sau cunoștințele aflate la mare distanță de dvs. Ați putea încerca să vă păstrați ceva timp  și pentru odihnă.

Ideile vă vin pe neașteptate și vă pot aduce o mulțime de avantaje. Ați putea găsi soluții pentru probleme dintre cele mai diverse, evitați însă să le puneți în practică, cel puțin deocamdată.

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Cheltuiți cam mult pe nimicuri, dați cam tot ce ați câștigat. Banii vin în continuare și nu sunt puțini. Trebuie să vă revizuiți bugetul și să vă planificați banii câștigați, în așa fel încât să nu mai simțiți că îi pierdeți printre degete.

Veți avea o zi în care vă veți confrunta cu situații de tot felul. Deși nu veți fi lipsit de energie, în a doua jumătate a zilei veți obosi mai ușor și vă va fi mai greu să vă orientați spre un singur scop.

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Încercați să-i respectați pe cei care nu gândesc la fel ca dvs., chiar dacă pentru asta e nevoie de un efort. În privința sănătății, rezervați-vă mai multe momente de destindere. Bune auspicii pentru viața sentimentală.

Un bun moment  pentru planificarea unei activități pe care doriți s-o întreprindeți de mult timp. Relațiile familiale vor fi bune și veți găsi în rândul persoanelor apropiate înțelegere și umor.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Puteți simți nevoia să luați decizii în legătură cu situația dvs. generală. Acum vedeți clar ce aveți de făcut pentru a vă simți mai împliniți. Se anunță întâlniri interesante, relații bune cu persoana iubită sau cu copiii și o reluare a comunicării în cuplu.

Puteți primi un cadou sau măcar unele încurajări de la apropiați. Revine speranța că lucrurile pot fi mai bune, chiar dacă în ultima perioadă a fost destulă agitație în viața dvs. Problemele de sănătate pot fi eliminate.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *