Horoscopul lunii Iunie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Vă temeţi că partenerul nu vă mai iubeşte şi aceasta ar complica serios viaţa de cuplu. Dar sunt idei false, simple presupuneri. Nu aveţi de ce să vă temeţi. Cereţi totuşi dovezi.

Dinamismul şi încrederea în dvs. vă vor ajuta să vă amelioraţi viaţa profesională. Nu ezitaţi de a lua iniţiative. Dar nu toţi sunt de acord cu ele. Veţi avea unele conflicte. În cuplu, se vor naşte câteva dispute. Temperaţi-vă puţin!

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Aveţi tendinţe erotice care vă vor pune în ipostaze jenante. Nu exageraţi. S-ar impune mai multă decenţă şi autocontrol. Atenţie, gestionaţi-vă bine banii.

Graţie astrelor, veţi avea o energie ca să începeţi unele proiecte importante. Şeful vă susţine. Trebuie să ştiţi că se impun unele concesii în familie. Partenerul se simte cam neglijat şi vrea o schimbare. Ar fi bine să-l luaţi în calcul.

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Aveţi toate şansele de a provoca evenimente amoroase care vă vor bulversa viaţa şi veţi trăi momente memorabile. Vă veţi înţelege mai bine partenerul. Dar sunteţi solitar.

La serviciu, se preconizează schimbări majore. În aparenţă, nu va fi mare lucru. De fapt, lucraţi din umbră pentru a slăbi autoritatea unui şef prea vanitos. Iar colegii vă susţin. Schimbaţi ambianţa din cămin, prin planuri îndrăzneţe.

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Începeţi să traversaţi o perioadă pozitivă. Relaţiilor dvs. sentimentele nu le vor lipsi armonia. Puteţi să vă manifestaţi tandreţea faţă de partenerul dvs., fără teamă.

Nu aveţi încredere în oricine la serviciu. Mare atenţie cui destăinuiţi unele secrete. S-ar putea să nu fie cea mai bună alegere. În familie, totul va fi bine şi vă veţi bucura de momente intense, pline de optimism.

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Climatul conjugal (sau de cuplu) se dovedeşte din ce în ce mai pasional. Sentimente arzătoare vă animă. Vor fi de sălbăticie sau de nebunie? Alegeţi!

Cu banii staţi excelent, însă nu se impun investiţii. Fiţi atent la bârfele unor colegi, care s-ar putea lăsa cu un scandal de proporţii. Nu luaţi iniţiative care să nu fie pe placul şefilor. Prudenţa înainte de toate.

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Viaţa dvs. de cuplu va fi armonioasă graţie susţinerilor astrale. Evitaţi totuşi o persoană care vă dă târcoale şi care vrea să vă tragă într-o capcană. Se va putea naşte o gelozie surdă şi ar fi bine să o evitaţi.

La serviciu, multe schimbări radicale din mers. Unele vă vor surprinde total. Nu sunt însă motive de temeri. Sunteţi înconjurat de oameni competenţi şi veţi reuşi în ceea ce vă propuneţi. Iar partenerul vă susţine.

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Veţi trăi o iluzie amoroasă, himere şi fantasme. În mod cert, riscaţi să vă rupeţi de realitate şi nu este bine. Partenerul vă va ajuta însă să vă recăpătaţi echilibrul.

Interesul vă impune să fiţi răbdător.Cum merg lucrurile acum la serviciu, nu sunteţi în stare să evoluaţi. Se impune deci o schimbare esenţială, dacă chiar doriţi asta. Partenerul v-o cere şi el.

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Veţi avea o întâlnire amoroasă importantă, care riscă să vă destabilizeze serios. Şi nu sunteţi pregătit… Vă aprindeţi repede. Pasiunea vă va domina mult timp. Profitaţi însă de unele schimbări în curs pentru a vă afirma personalitatea şi dorinţele.

Dispuneţi de cea mai mare libertate de acţiune la serviciu şi sunteţi pe cale de a lua decizii importante pentru cariera dvs., pe viitor şi pentru familie. Veţi triumfa.

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Traversaţi o perioadă extrem de agreabilă pentru viaţa dvs. de cuplu. Sunteţi înconjurat de familie şi de prieteni, de iubire şi de afecţiune. Nimic nu pare să vă lipsească. Poate doar o anume independenţă?

Este o perioadă favorabilă contactelor pe plan profesional, comunicării, semnării unor contracte. Veţi face multe deplasări şi veţi obţine o recunoaştere din partea anturajului pentru calităţile dvs. de strateg.

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Dragostea va fi sub auspicii bune. Nu vă neglijaţi partenerul şi vă ocupaţi de favorurile sale. Lăsaţi afacerile de-o parte. Raporturile sentimentale şi complicitatea vă încântă.

Şeful vă va propune o avansare sau măcar o motivaţie salarială substanţială. Profitaţi. Toate astea vă vor da curajul de a avansa proiecte ambiţioase, care pot să aibă cale liberă. Acceptaţi însă de a ţine cont de sugestiile partenerului dvs. pentru bunul mers în cămin.

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Nu vă vor lipsi întâlnirile neprevăzute şi posibil câteva idile. Nu vă ambalaţi totuşi prea tare şi păstraţi un minim gram de precauţie. Încercaţi să evitaţi o catastrofă financiară şi limitaţi-vă la strictul necesar.

Nici la serviciu lucrurile nu stau prea strălucit. Fiţi rezervat în a propune proiecte sau soluţii. Studiaţi atent fondul problemei şi nu vă avântaţi în neştiut.

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Gelozia vă domină sufletul. Dar nu este nimic important. Dacă nu exageraţi, puteţi trece cu uşurinţă peste un obstacol. Veţi trece printr-o durere care vă va măcina.

La serviciu, intraţi într-un conflict straniu, pe care l-aţi fi putut evita. Şeful vă enervează şi vă pune beţe în roate. Nu neglijaţi motivaţiile acestuia. Nu vă ambalaţi şi fiţi precaut, mai mult decât oricând.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *