Horoscopul lunii Mai

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Cu umor, profitaţi de sensibilitatea partenerului şi de clipele mirifice oferite de viaţa dvs. conjugală. Vă înţelegeţi uşor şi plăcerea vă animă sufletul.

Nu cheltuiţi în exces. Dar vor apărea unele oportunităţi şi ar fi bine să nu prea staţi pe gânduri. Evitaţi să mâncaţi foarte mult. Decideţi unele direcţii care reprezintă şi interesul dvs. major.

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Mare prudenţă cu partenerul! În special acum, când dă dovadă de multă inconsecvenţă în deciziile cuplului. Nu faceţi declaraţii pripite.

În viaţa dvs. profesională, sângele rece de care daţi dovadă va fi apreciat de anturaj. Şeful vă oferă motive de îngâmfare, însă rămâneţi totuşi cu capul pe umeri.

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Climatul sentimental din cuplu riscă să fie puternic zdruncinat în aceste zile din cauza unei persoane. O aventură care va lăsa multe urmări neplăcute pentru partenerul dvs.

Se simte trădat şi nu vă va ierta mult timp de acum încolo. Şi nici la serviciu nu va fi linişte! Şeful vă pretinde mai multă eficienţă şi eforturi.

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Sunteţi foarte tolerant şi înţelegător, ceea ce îi place enorm partenerului. Beneficiaţi de iubirea sa declarată şi de cea a prietenilor.

La serviciu, stres şi probleme cu duiumul, care vă fac să nu aveţi mult timp liber. N-ar strica însă o reorientare profesională. Nu credeţi?

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Totul s-ar putea petrece bine în cuplu dacă aţi fi mai tolerant puţin cu partenerul. Beneficiaţi de un adevărat influx de şansă în dragoste. Profitaţi!

Vi se pun multe obstacole în planuri la serviciu. Aveţi duşmani care ştiu când şi cum să-şi arate colţii. Nu-i provocaţi şi ar fi bine să vi-i faceţi aliaţi.

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Nu aveţi motive de a vă îndoi de sentimentele partenerului dvs. Oricum, vă oferă constant multe dovezi de afecţiune. Nu neglijaţi însă nevoile sale. N-ar fi exclus să faceţi unele planuri şi călătorii scurte.

Aveţi multe merite de a ţine tonusul ridicat la serviciu, ceea ce şefii apreciază. Nu vor întârzia nici recompensele financiare, mai devreme sau mai târziu.

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Aveţi probleme serioase cu partenerul care vă vor obliga să vă revedeţi viitorul sentimental. Dacă veţi evita să luaţi deciziile importante la furie, veţi reuşi să calmaţi spiritele.

Există numeroase probleme la serviciu, care se adâncesc. Veţi lua însă o decizie fermă în ceea ce priveşte viaţa profesională.

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Viaţa dvs. de cuplu riscă să intre într-o zonă plină de turbulenţe. Multe lucruri scârţâie serios iar partenerul dă semne de nerăbdare şi de iritare.

Dar nimic nu este atât de negru pe cât pare. Orgoliile şi temerile sunt neîntemeiate. Acordaţi mai mult timp dialogului şi înţelegerii. Nu riscaţi un conflict absurd.

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Circumstanţele vă vor permite de a vă ameliora relaţia cu partenerul de viaţă. Faceţi faţă cu succes unor acuze nefondate, bazate pe bârfe şi simple presupuneri.

La serviciu, destulă încordare şi criză. Se resimte panica generală şi şefii sunt indecişi, temători. Plutiţi în multă ambiguitate. Nu tulburaţi apele şi fiţi mereu pe fază.

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Destins, cerebral, preferaţi să stabiliţi relaţii călduroase şi pozitive cu partenerul dvs. în loc să-l şicanaţi şi să-i faceţi declaraţii de război.

În schimb, la serviciu vă dovediţi dur şi necruţător cu colegii, cinic. Deşi situaţia o impune… Ar fi cazul să slăbiţi puţin tonul, pentru a nu crea o tensiune exagerată.

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Viaţa dvs. amoroasă capătă excese greu de imaginat. Trăiţi o frumoasă poveste de dragoste şi vă tentează chiar şi o aventură. Dar nu riscaţi prea tare?

Faceţi un bilanţ al sănătăţii dvs. Lucrurile nu stau excelent şi este nevoie de consultaţii. Mici probleme cardiace şi cu aparatul digestiv.

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Pentru a fi fericit în căsnicie, aveţi nevoie absolut de a ieşi din carapacea dvs. şi de a dialoga intens cu partenerul. Asumaţi-vă unele greşeli.

Mereu pasionat de combinaţii financiare, puneţi la punct strategii complexe pentru câştiguri financiare. Sunteţi un excelent diplomat. Sănătatea dvs. este bună.

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *