Horoscopul lunii Mai

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Nu știți cum să vă faceți auzit. Sincronizarea pare perfectă și cei din jurul dvs. ar trebui să vă ia în seamă. Este un moment bun să vă reorganizați și să puneți o ordine în priorități: poate că ceilalți nu merită atâta atenție câtă le acordați.

Veți munci din greu și veți dovedi multă ambiție pe plan profesional. Încercați însă să nu îi ignorați pe ceilalți sau să vă folosiți de ei pentru a culege dvs. roadele. Nu uitați ce înseamnă <spiritul de echipă> pentru că altfel veți avea de pierdut.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Chiar dacă veți avea prieteni în preajmă, veți fi cufundat în reflecție în această primă zi a anului. Conversația vă va face multă plăcere. Rămâneți aproape de oameni vorbăreți și cărora le place să discute.

Aveți o imagine publică de invidiat, iar aparițiile dvs. sunt primite cu multă simpatie. Relațiile cu prietenii devin mai strânse, iar reuniunile amicale, mai frecvente. Vă atrag grupurile cu preocupări artistice.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Calitățile dvs. sunt apreciate, dar n-ar fi exclus ca acest lucru să stârnescă gelozia partenerului de viață. Starea generală este excelentă, așa că ați putea face față unui program încărcat.

Inițiativele din această zi se vor finaliza cu ceva întârziere, dar răbdarea vă va fi răsplătită din plin. Este o zi bună pentru a face diverse cumpărături pentru gospodărie.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Ușurința cu care vă susțineți părerile va face să fiți remarcat într-un cerc mai larg. N-ar fi exclus  ca partenerul de viață să vă aducă la cunoștință o informație interesantă.

Capacitatea de a vedea partea agreabilă a lucrurilor și satisfacțiile sentimentale din primele ore ale dimineții vă determină să fiți mai puțin rigid în decizii. Vă bucurați de popularitate și primiți vești bune din partea partenerului de viață.

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Ați putea avea câștig de cauză într-o situație legată de bani. Acest lucru e posibil să se întâmple dacă ați avea mai multă încredere în dvs. și dacă ați ignora staful unui prieten care nu se pricepe și e pesimist.

În cursul dimineții, o rudă din depărtare vă dă o veste care vă indispune și vă determină să vă schimbați programul. Sunteți nevoit să plecați într-o călătorie lungă, neplanificată. Dacă vă deplasați cu autoturismul, circulați cu mare atenție!

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Aveți ocazia să vă afirmați în societate, datorită talentelor artistice. Faceți cunoștință cu o persoană mai în vârstă, care vă va susține activitatea creativă. Vă sfătuim să aveți răbdare și fiți încrezător în intuiția partenerului de viață.

Priviți spre viitor cu încredere, deși ceea ce vreți să atingeți e încă departe. Vă înhămați la un drum lung, dar aveți garanția că totul va ieși perfect în final.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Știți foarte bine că o rudă apropiată, mai în vârstă, se opune unor inițiative foarte importante pentru dvs. Chiar și așa, nu renunțați la planuri. Vă faceți mici până trece furtuna și după reveniți cu aceleași planuri vechi.

Probabil că din plictiseală vă implicați în discuții care nu vă privesc. Aveți grijă, s-ar putea să faceți afirmații care îi deranjează pe cei din jur. În acest mod ați putea intra în bucluc. Nu dezvăluiți informații care ar trebui să fie secrete!

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Ar trebui să vă dominați instinctele! N-ar strica să vă acordați o perioadă de relaxare după agitația și tensiunea prin care ați trecut în ultimul timp! Se pare că surprizele nu vor înceta, dar multe dintre ele vi le faceți singur.

Calitatea de care vă veți folosi cel mai mult acum este capacitatea de a fi lider. Vă veți canaliza mai bine eforturile și chiar veți colabora mai bine cu cei apropiați în momente – cheie pentru a rezolva probleme importante.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Aveți nevoie de sprijin din partea prietenilor. O discuție cu aceștia vă va prinde bine, ajutându-vă să vă puneți în ordine gândurile. Călătoriile vă sunt  avantajoase din toate punctele de vedere.

Energia fizică și psihică atinge cote maxime, de aceea vă puteți implica în câte activități doriți. O întâlnire cu prietenii vă va face și mai optimist. Atenție la gafe!

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Fiți prudent în tot ce faceți, altfel riscați unele neplăceri. O persoană mai puțin cunoscută va avea ceva să vă reproșeze. În plan sentimental, deși sunteți mulțumit, parcă ați dori mai mult de la partener.

Vă încăpățânați să vă susțineți punctele de vedere în fața cunoștințelor și dați naștere la o discuție absolut inutilă. Dacă ați da dovadă de mai multă diplomație, ar fi bine pentru toată lumea.

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

În această primă zi a anului, veți avea inima înduioșată și probabil că veți sta acasă. Vă veți simți bine în intiminate, cu cei la care țineți foarte mult. Vă place să vă exprimați sentimentele.

Un bun moment ca să luați unele hotărâri. Poate că există noi zone de interes pe care ați dori să le explorați. Nu ezitați să-i vorbiți despre ele unei persoane cu experiență.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

O întâlnire cu rudele vă va ajuta să vă lămuriți o chestiune care vă va acapara toate gândurile. Veți avea de făcut multe drumuri, ocazie cu care vă veți întâlni cu o cunoștință mai veche.

O discuție lămuritoare cu partenerul de viață vă va apropia de realitate. De fapt, lucrurile merg bine atâta timp cât vă păstrați calmul. Veți face planuri pentru casa dvs.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *