Horoscopul lunii Mai

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Prietenii încearcă să vă ajute, dar nu știu ce probleme aveți. Nu vă înțelegeți cu femeile din anturaj, dar preferați să afișați un aer nonșalant. Veți avea dureri ori impulsuri bizare, fără explicație, toată ziua.

Sunteți sincer cu cine nu trebuie și vă e greu să acceptați ironiile, fără a riposta cât de puțin. Seara, vă miră, dar vă și place pasiunea renăscută a persoanei iubite. Vă propuneți să economisiți, să vă abțineți de la a vă satisface toate dorințele.

 

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Apar răsturnări de situație, exagerări din partea familiei și mici gratificații neașteptate. Părerile dvs. se dovedesc foarte utile la serviciu și total lipsite de pragmatism în familie. Proiectele sunt mult prea îndrăznețe.

Vă simțiți amenințat, chiar constrâns, de atitudinea prietenilor dvs. Vă faceți noi relații care se vor dovedi foarte curând utile în sensul unei relansări profesionale. După-amiază, apare o șansă financiară prin care se pot anula amenzi ori alt gen de datorii.

 

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Agitația care vă este caracteristică pare să vă lipsească astăzi cu desăvârșire. Mai mult, afișați un calm dezarmant, care ar putea să trezească unele suspiciuni la adresa dvs. mai ales din partea colegilor de serviciu.

Veți avea de făcut față unor situații noi, dar ar fi bine să amânați rezolvările. Traversați o zi în care aveți nevoie de mai multă odihnă. Așa că evitați să vă implicați în activități care să vă suprasolicite.

 

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Veți avea de făcut față unor situații noi, dar ar fi bine să amânați rezolvările. Traversați o zi în care aveți nevoie de mai multă odihnă. Așa că evitați să vă implicați în activități care să vă suprasolicite.

Starea de sănătate este bună, dar energia vitală se află la limită. Inregistrați un fel de dezechilibru fizic. Nu rezistați rugăminților celor dragi și îi ajutați la treburile casnice.

 

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Gândurile dvs. sunt mai împrăștiate ca niciodată, ceea ce vă va face să aveți dificultăți în activitățile intelectuale. Nu vă contraziceți cu cei din jur dacă doriți să aveți o zi mai liniștită.

Intuiția ar putea juca un rol important în decizia pe care intenționați să o luați. Având în vedere înclinația spre romantism, încercați să petreceți mai mult timp cu persoana iubită.

 

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Lucrurile vă ies destul de greu, dar nu este cazul să forțați nota. Pe cât posibil nu dați și nu luați bani cu împrumut, deoarece se pot ivi încurcături. Discuțiile lămuritoare cu partenerul nu sunt indicate.

La slujbă sunteți obligat să rezolvați probleme ce nu suportă amânare, iar volumul de muncă nu este deloc neglijabil. Țineți cont de sfaturile prietenilor apropiați, dacă doriți să fiți mai relaxat.

 

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Sunteți foarte bine dispus și optimist, în ciuda unei atmosfere nu tocmai vesele. Vă recomandăm că nu vă detașați prea mult de problemele celor din jur ca să nu fiți considerat nepăsător. Atenție la orice act pe care îl semnați.

Se pare că începeți ziua cu o discuție aprinsă cu un bărbat. Sunteți nervos și este posibil să aveți reacții necontrolate față de colegi și față de persoana iubită. Sfaturile unui prieten vă ajută să evitați o încurcătură juridică.

 

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Treburile vă merg din plin, dar mai apare pe ici – pe colo și câte un cârcotaș, care vă dezaprobă metodele de a câștiga bani. Este o zi în care puteți fi mai bine primiți de persoane importante, cu care aveți de stabilit unele planuri legate de viitorul dvs.

Veți adopta o atitudine interesantă în ceea ce are legătură cu aspectul material al vieții dvs. Vă veți vedea clar interesele. În privința sentimentelor, veți avea instinct protector.

 

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Sunteți lămurit cu cele spuse de anumite persoane care erau interesate de felul în care vă merg treburile. Și le-ați lămurit și pe ele pentru totdeauna! Păstrați-vă calmul pentru că în viitor vor mai fi și alții la fel.

Nu vă faceți planuri stricte pentru azi, pentru că sunt slabe speranțe să respectați un program! Dimineață aveți mult de alergat în interes personal sau pentru partenerul de viață.

 

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Puteți fi primiți în cercul select al celor care participă la discuțiile secrete cu miză mare. S-ar putea să regretați o hotărâre pe care ați luat-o de curând. Nu vă grăbiți, luați în calcul toate opțiunile posibile. Nu faceți nimic dacă nu sunteți absolut sigur pe dvs!

Trebuie să faceți față unei realități dure. Fără să vă panicați, veți găsi soluția cea bună. Aveți resurse nebănuite și vă veți pregăti cu mare grijă apărarea. Veți fi mai puternic ca niciodată!

 

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Dacă aveți de semnat acte sau de obținut o aprobare, să știți că este o zi potrivită pentru astfel de activități; în schimb, inițiativele dvs. în domeniul sentimental nu vor da rezultatele așteptate.

Veți avea inima plină de armonie și toleranță. Vă veți exprima mai liber decât în ultimele zile. O persoană din anturajul dvs. ar putea să vă arate avantajele și inconvenientele unei situații prin care treceți.

 

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Buna dispoziție și optimismul nu vă vor părăsi pe tot parcursul zilei. Vă flatează să fiți în centrul atenției și e posibil să pierdeți din vedere un lucru important.

Sunteți receptiv la părerile celorlalți și abia așteptați să vă expuneți punctul de vedere. Arătați-vă tandru și generos față de partener, pentru a-l stimula să vă răspundă în același fel.

 

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *