Horoscopul lunii Martie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Veţi rezolva mici probleme conjugale. Neînţelegerile partenerului vor fi repede înlăturate, graţie înţelegerii şi toleranţei de care daţi dovadă.

Oboseala şi stresul îşi cam pun amprenta serios asupra dvs. Dar grijile de la serviciu vă compleşesc şi munciţi pe rupte, cu eficienţă. Atenţie la pericolul unei epuizări fizice. Ar fi cazul să aveţi puţin mai mult timp liber.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Relaţia dvs. cu partenerul este bună. Vă simţiţi foarte aproape unul ce celălalt şi faceţi proiecte comune. Decideţi să apăraţi o cauză care vă este dragă. În această perioadă aveţi o mare şansă de a vă întâlni cu o pasiune uriaşă.

La muncă, s-a creat un climat de agitaţie datorat unor schimbări neaşteptate. Vă lasă rece. Concentraţi-vă pe priorităţi şi nu intraţi în jocul murdar al unor colegi.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Aveţi nevoie de libertate pentru a provoca conflicte. Ceva vă incită la vigilenţă şi acţiune, la dragoste. Nu riscaţi o aventură care s-ar putea solda cu un mare eşec sentimental pentru dvs.

Ambianţa din familie, bună, vă stimulează puternic. Nu contraziceţi şeful şi profitaţi de eşecurile altora pentru a câştiga o poziţie bună în firmă. Astrele vă susţin.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Unele evenimente neaşteptate riscă să vă destabilizeze. De exemplu, o călătorie, o aventură amoroasă sau nişte bârfe. O pasiune intensă. Nu vă precipitaţi să luaţi o decizie fermă.

Studiaţi serios proiectul unei asocieri sau o tranzacţie imobiliară. Apreciaţi şi veţi fi apreciat. Şeful vă este aliat şi vă oferă o şansă nesperată. Nu o rataţi!

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

În privinţa dragostei, nu aveţi nicio problemă. Partenerul vă înţelege priorităţile şi vă va susţine fără reţinere. Dar ar fi bine să-i oferiţi şi nişte explicaţii.

Nu aveţi de ce să strângeţi centura. Problemele materiale nu vă apasă. Acum, aveţi posibilitatea de a vă rotunji veniturile graţie unei oferte generoase venite din partea şefului dvs. Veţi întâlni totuşi câteva dificultăţi majore.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Fiţi mai vigilent în cuplu şi nu mizaţi totul pe armonie. Lucrurile se pot schimba repede, din mers şi fericirea să dispară subit. Partenerul emite pretenţii, multe justificate.

Nici şefii nu sunt entuziasmaţi de randamentul dvs. din ultima vreme. Definiţi-vă poziţia şi stabiliţi o strategie pentru priorităţi. Caracterul dvs. de gurmand dă roade.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Partenerul dvs. are tot interesul de a vă pune pe jar. Nu admiteţi rutina şi nici mediocritatea. Dar aveţi toate motivele pentru a fi exigent. Echilibrul dvs. bugetar va trebui să fie stabil. Cu condiţia să nu procedaţi la riscuri excesive.

La lucru, veţi realiza performanţe frumoase, apreciate de şef cu bani sau cu o funcţie nouă.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Viaţa dvs. conjugală nu pare să decurgă sub cele mai bune auspicii. Un conflict mocnit stă să izbucnească. Fiţi calm şi nu generaţi presiune. Nu riscaţi să complicaţi şi mai mult lucrurile decât sunt în prezent.

Nu o duceţi strălucit cu sănătatea. Ar fi necesare investigaţii amănunţite şi mai mult repaus. Munciţi epuizant.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Unele erori din trecut riscă să vă perturbeze abia acum. Sunteţi însă pregătit pentru o schimbare radicală? Puteţi s-o acceptaţi?

Consolidaţi-vă legăturile. Viaţa dvs. sentimentală nu vă mulţumeşte îndeajuns. Pretindeţi mult prea mult şi oferiţi prea puţin. Partenerul are dreptate, nu credeţi?

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Trebuie să faceţi faţă mai multor dificultăţi în viaţa dvs. conjugală. Nimic nu merge după cum doriţi iar partenerul pare că a cam luat-o razna. Dar nu aveţi chiar nicio vină?

Rezistenţa fizică vă scade treptat. Munciţi epuizant, sunteţi stresant şi aveţi mare nevoie de un consult medical neapărat. Nu-l neglijaţi! Este posibil să apară şi unele griji profesionale.

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Trăiţi zile delicioase alături de o persoană seducătoare. Debordaţi de optimism şi de prospeţime. Lucrurile merg în sensul dorit de dvs. Vă faceţi multe planuri iar ambiţiile tind să vă mişte imaginaţia.

Aveţi însă nevoie de rezultate la serviciu. Vă gândiţi să schimbaţi radical totul, să renunţaţi la unele oferte neserioase. Sunteţi însă realist?

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Netă ameliorare a vieţii dvs. în cuplu. V-aţi îndepărtat diplomatic de un conflict cu partenerul. Aveţi nevoie de toleranţă şi de înţelegere, de o comunicare mai eficientă cu acesta.

La serviciu, se preconizează schimbări importante. Sunteţi dinamic şi pacifist. Luptaţi pentru o reconciliere în colectiv. Dar va trebui să treceţi peste un mic obstacol.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *