Horoscopul lunii Martie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Este începutul unei perioade faste pentru cuplul dvs. Plin de șarm și sensibilitate, veți face ravagii în fața partenerei dvs. și vă veți bucura de clipe încântătoare. Conflictele nu vor exista iar dificultățile vi se vor părea o floare la ureche.

Dar evitați tot ceea ce ține de circulația sanguină. Țineți cont de ceea ce vrea anturajul dvs. și mai ales de prioritățile de la serviciu. Se mizează pe eficacitatea și rapiditatea dvs.!

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

În această perioadă aveți posibilitatea de a vă ameliora relația cu partenerul. Vor urma unele zile zbuciumate, însă și multă pasiune izvorâtă din ambele părți.

Nu ignorați aspectele pecuniare cu care vă confruntați. Căutați soluții pentru a redresa situația dvs. financiară cât mai repede. Protejați-vă sănătatea. Viața dvs. profesională va fi pozitivă, activă, și relațiile dvs. de muncă concludente. Aveți ardoarea de a nu lăsa nimic la voia întâmplării.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

În fine, sunteți mai liniștit după o lungă perioadă de zbucium. Iar partenerul dvs. a găsit soluția de a vă sensibiliza și de a crea un cadru propice iubirii pătimașe.

Sunteți în formă și la serviciu, unde plutește o situație foarte tensionată și multe incertitudini. Nu grăbiți lucrurile dar fiți mereu pe fază.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Aveți poftă de a proba partenerului faptul că-l iubiți și că sunteți capabil de orice sacrificiu s-ar impune. Sunteți mult mai tolerant decât de obicei și mai tandru, ceea ce evident place.

La serviciu, angoase și preocupări multe. Există mult stres și incertitudine. Acum, recoltați fructele eforturilor pe care le-ați depus în ultimele luni.

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

În aer plutește marea iubire pasională, care aproape vă fură mințile. Sunteți perfect îndrăgostit de partener și dați dovadă de multă fantezie și tandrețe. Sunt zile fără egal, cu o atitudine pozitivă de ambele părți.

Nu cheltuiți în exces și faceți economii. La serviciu, se preconizează nori negrii și vă simțiți vizat. Stresul vă invadează și veți face multe eforturi pentru a fi rațional.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Viața dvs. conjugală trece printr-o fază frumoasă, fără certuri și acuzații. Partenerul dă dovadă de multă înțelegere și pare plin de pasiune.

Dar la serviciu, lucrurile se cam precipită în sensul negativ. Tăvălugul problemelor parcă fără ieșire vă apasă și nu vă mai puteți concentra. Nu vă risipiți și acordați timp anturajului și priorităților. Aveți resurse destule pentru a depăși orice situație.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Aveți o viață amoroasă agreabilă și una de cuplu fără probleme majore. Partenerul vă iubește necondiționat și se arată foarte conciliant în multe privințe.

Luptați pentru o reconciliere cu unul dintre membrii familiei. Acum este momentul! Situația dvs. financiară se va ameliora considerabil. Obțineți profit din activități independente.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Climatul conjugal este propice iubirii în această perioadă, așa încât ar trebui să profitați. Furnizați multe probe de devotament partenerului, imaginație și fantezie, ceea ce aduce o liniște dorită.

Dar vă confruntați cu lipsa acută a banilor și a perspectivelor de a-i obține. Toate drumurile parcă vi se închid, însă nu disperați. Deocamdată. Optimismul vă va salva.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Aveți multe lucruri de a le lămuri cu partenerul și nu pierdeți timpul. Libertatea de care vă bucurați vă determină însă de a fi uneori cinic, deși nu prea s-ar impune.

Ce-ar fi să dați dovadă de mai multă înțelegere și tandrețe? Nici la serviciu n-ar strica o apropiere de colegi, mai ales că vremurile tulburi impun o astfel de atitudine.

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Simțiți o mare nevoie de a iubi, fără a dirija această forță spre a vă impune punctul de vedere și a domina. Fiți precaut și lăsați mai multă libertate partenerului. Coborâți cu picioarele pe pământ cât mai repede.

Stres mare la serviciu, ceea ce vă cam deprimă. Nu bagatelizați unele probleme care s-ar putea ușor agrava. Căutați soluții pentru a ieși din impasul comun dar anturajul nu vă susține după cum doriți.

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Multă neliniște în cuplu: certuri, acuze, despărțiri, incertitudini permanente. Nimic nu mai este plăcut și vă gândiți chiar la divorț. De ce nu?

Riscați să vă aventurați într-o relație care vă va putea distruge, până la urmă. Nu săriți coarda! S-ar putea să aibă dreptate și partenerul, nu credeți? Analizați situația la rece.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Viața dvs. conjugală este o adevărată reușită, un model demn de urmat pentru alții. Sunteți etern îndrăgostit, plin de fantezie și cu capul în nori.

Proiectele profesionale stagnează. Nimic nu mai merge cum trebuia. Încercați o asociere pe termen scurt, soluții eficiente pentru a depăși criza. Va urma o reconciliere cu un fost prieten sau cu o rudă.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *