Horoscopul lunii Martie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Ați putea primi o veste foarte bună și nu vă veți da seama de această șansă decât după ce veți asculta sfaturile unui prieten. Persoana iubită este alături de dvs. și vă susține, indiferent de deciziile pe care le veți lua.

Vă declarați mulțumit de ceea ce ați finalizat la serviciu și vă decideți să acordați mai mult timp divertismentului. E necesar să verificați toate detaliile atunci când semnați un contract. Vă lăudați cu o condiție fizică foarte bună în cea mai mare parte a zilei.

 

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Reușiți în sfârșit să rezolvați o situație deosebit de stresantă legată de domeniul profesional, în care sunt implicate și persoane foarte pretențioase ori influente. După-amiază, vi se mai aprobă un proiect.

Lipsiți de la un <dialog> important din cauza unor încurcături imprevizibile. De altfel, se pare că, în ultima vreme, apariția acestui fel de încurcături s-a cam permanentizat. Seara, schimbare benefică neprevăzută.

 

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

O activitate care să vă relaxeze ar fi cât se poate de binevenită. N-ar fi rău nici să ieșiți la cumpărături. Situația financiară nu vă ridică niciun fel de probleme, chiar dacă pentru a vă menține veniturile constante e nevoie de multă alergătură.

Răbdarea și înțelegerea de care ați dat dovadă până acum vă vor fi răsplătite din plin ziua aceasta. Deși nu se întrevăd pericole mari în sănătate, nu vă suprasolicitați și nu faceți excese, pentru că ați putea avea probleme.

 

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Sunteți entuziast și comunicați cu oamenii care vă seamănă. Atenție însă la excese de toate felurile, dar și la excentricități pentru a vă remarca. Nu exagerați dacă vreți să convingeți.

Vi se cere să participați la un fel de întrunire fără să vi se comunice motivul sau subiectul acestuia. Nu vă plac schimbările pe care trebuie să le faceți, dar este de preferat să nu comentați.

 

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Încercați să descoperiți ce se ascunde dincolo de măștile pe care le afișează cei din jurul dvs. În ultima vreme aproape că ați devenit experți în a-i citi pe ceilalți. V-ați fi dorit ca toți să fie măcar puțin mai sinceri.

Propunerile care vi se vor face vă tentează, dar, pe de altă parte, simțiți nevoia să fiți ceva mai rezervat. De fapt, vă puteți asuma și unele riscuri, deoarece conjunctura generală vă avantajează.

 

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Suspiciunile dvs. se vor dovedi în scurt timp neîntemeiate, așa că nu este cazul să vi le exprimați. O idee năstrușnică vă va trece prin minte, dar nu este cazul să o și puneți în practică.

Vi se va face o propunere care vă va încânta, în ciuda faptului că presupune unele riscuri. Un câștig al unei rude apropiate vă va îmbunătăți considerabil starea de spirit.

 

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Trăiți un calm relativ, cei din familie vă înțeleg, prietenii vă mărturisesc unele secrete. Partenerul nu vrea să accepte orientarea dvs. profesională, iar acest lucru va crea dispute. Trebuie să înțelegeți că se va obișnui cu alegerea dvs.

S-ar putea să nu reușiți să terminați la timp ce aveți de făcut. Păstrați-vă calmul și evitați discuțiile în contradictoriu! Relațiile sentimentale trec printr-o perioadă favorabilă și veți petrece clipe de neuitat cu persoana iubită.

 

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Persoana iubită poate avea o realizare care vă va reechilibra bugetul. Rămâne actuală tensiunea din relațiile cu partenerii de afaceri, care se pot îndepărta pentru că îi tratați cu răceală. Lămuriți-vă în primul rând voi înșivă, ca să știți ce faceți în viitor.

La serviciu, evitați să vă apucați de lucruri mai dificile, deși asta v-ați dori. Ați putea însă să vă implicați într-o activitate de divertisment. În ciuda neînțelegerilor cu colegii, șefii par a vă aprecia.

 

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

A ști să ierți nu e doar o virtute creștină, e și o modalitate de a vă păstra pacea interioară. Cine se gândește numai la răzbunare nu face decât să-și mențină rănile nevindecate.

Relația cu părintele de sex opus nu evoluează chiar cum v-ați dori, dar nu este momentul să vă ocupați de acest aspect. O autoritate din familie vă face un anunț.

 

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Simțiți o oarecare tensiune în relațiile cu colegii din cauza ideii greșite că sunteți în concurență. Aveți un simț competitiv dus la extrem, ceea ce vă face să uitați de bunele maniere. Fiecare încearcă să-i fie cât mai bine posibil.

O zi bună din punct de vedere financiar. Puteți avea încredere în șansa dvs., căci vă va însoți pe tot parcursul zilei. Veți avea și cheltuieli, un prieten vă va solicita sprijinul material.

 

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Nu luați decizii importante. De asemenea, este recomandabil să evitați activitățile care necesită un efort intelectual deosebit. Puterea de concentrare nu vă ajută. Limitați-vă la activități de rutină.

Va trebui să vă controlați cu atenție tonul, altfel veți supăra multă lume, ceea ce nu este de dorit, mai ales că traversați o zi în care aveți o mulțime de proiecte pe ordinea de zi.

 

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Se pare că nu sunteți mulțumit de nimic și aveți un spirit critic foarte ascuțit. Temperați-vă agresivitatea pentru că riscați să-i îndepărtați pe prieteni. În partea a doua a zilei, este posibil să primiți o veste plăcută de la o rudă din provincie.

Funcționați la capacitate maximă și reușiți să vă descurcați cu bine atât la serviciu, cât și acasă. Ființa iubită ar putea avea o neînțelegere cu cineva din anturajul apropiat și nu este cazul să interveniți pentru nimeni.

 

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *