Horoscopul lunii Noiembrie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Nu sunteți prea comunicativ în această zi și este indicat să evitați întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Ar fi bine să nu vă angajați în activități importante, care necesită putere de concentrare și luciditate, pentru că există riscul să stricați chiar și ce ați construit până acum.

Există persoane care încearcă să intervină în viața dvs. personală și depinde doar de dvs. dacă veți pune piciorul în parg și veți impune niște limite. În același timp, în cursul ieșirilor dvs., aveți posibilitatea să cunoașteți oameni din medii total diferite de cel cu care v-ați obișnuit.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Dați dovadă de o excelentă robustețe fizică, așa că sănătatea nu vă va crea niciun fel de probleme. Din punct de vedere mintal, randamentul dvs. va atinge nivelul maxim, așa că profitați de această situație.

Puneți la punct noi contracte pentru a face rost de mai mulți bani, apoi realizați că nu dispuneți nici de timp suficient, nici de colaboratori pricepuți. Lipsă de solvabilitate.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Este posibil să aveți parte de un câștig oarecum neașteptat, dar nu vă grăbiți să-l și cheltuiți. Partenerul de viață se confruntă cu probleme dificile, ceea ce face ca și relația dvs. să fie mai agitată. Încercați să-i oferiți înțelegerea de care are nevoie.

Vă aventurați în activități greu de controlat la serviciu, dar cu toate că norocul este schimbător, se pare că nu va ieși prea rău. În parteneriate mizați pe sentimente pozitive, și totul va ieși cum nu se poate mai bine.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Energia dvs., canalizată corespunzător, v-ar putea aduce unele beneficii. Totul este să nu încercați nimic în domeniul profesional, unde lucrurile se pare că vă cam scapă de sub control.

Ziua se anunță liniștită. Dacă aveți o problemă de sănătate, s-ar putea rezolva azi. Cineva din familie va avea parte de un eveniment important.

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Faceți eforturi remarcabile pentru a observa lucrurile bune din jurul dvs. Cunoscuții vă recomandă o atitudine pozitivă și vă ajută să exersați zilnic. Încercați în acest fel să vă compuneți o dispoziție potrivită cu succesele celor dragi. Îi încurajați la orice pas.

Îi împingeți pe cei din jur să facă mai multe pentru ei. În acest fel, veți reuși să le demonstrați că sunteți o persoană înzestrată cu bunătate și omenie. Relația de cuplu are numai de câștigat.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Familia vă sprijină și vă stimulează imaginația și creativitatea, determinându-vă să luați decizii revoluționare cu privire la cele hotărâte, dar veți avea parte și de opoziție uneori, dacă vreți să schimbați prea multe.

În cuplu puteți avea mici probleme, mai ales dacă nu admiteți să fiți contrazis, dar dragostea adevărată poate face minuni. Nu este exclus să aranjați o excursie în perioada imediat următoare…

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Sunteți protejați din umbră de o femeie care știe poate prea multe despre dvs. În schimb, persoana iubită este mult mai drăgăstoasă și mai iertătoare decât de obicei.

Vă evaluați cu mare plăcere talentele, fără să vă puteți hotărî pe care dintre ele să le fructificați. Cereți părerea mai multor specialiști care vă încurajează într-o direcție profitabilă. Veți face mulți bani.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Sunteți mai sensibil la tot ce se întâmplă în jurul dvs. O sumă de bani vă va intra în buzunar, ceea ce vă va îmbunătăți considerabil starea de spirit.

Relația cu rudele vă preocupă în mod special. Unul dintre părinți ar putea să vă dea o veste bună, care vă va entuziasma. Chestiunile domestice nu mai pot fi amânate cu niciun chip.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Dincolo de furtunile interioare pe care vi le provocați cu bună știință, aveți de rezolvat unele probleme cu anturajul. Unii își bagă nasul unde nu le fierbe oala, ceea ce vă înfurie mult. Reușiți totuși să îi puneți la punct.

Vă autoimpuneți restricții în privința cheltuielilor pentru a nu fi nevoiți să suportați îndemnurile cuiva în acest sens. Un membru al familiei destul de în vârstă vă vrea doar binele și nu mai încetează să vă dea tot soiul de sfaturi.

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

La începutul zilei veți fi nevoit să faceți o mulțime de drumuri pentru rezolvarea unor chestiuni legate de familie. Inițiativele demarate cu ceva timp în urmă ar putea fi finalizate, demonstrând că efortul dvs. nu a fost în zadar.

S-ar putea ca sumele ce vi se cuvin să vă parvină cu întârziere, dar acest lucru nu vă va încurca proiectele. Activitățile sociale la care veți participa vă vor da ocazia să vă lărgiți cercul de prieteni. În plan sentimental nu există motive de nemulțumire.

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Curiozitatea, inițiativa, talentul de a asculta și ceea ce inițial nu vă interesează vă vor ajuta să obțineți unele avantaje în această zi destul de agitată. Puteți avea probleme cu banii sau cu un prieten.

Un grup de prieteni vă va solicita astăzi ajutorul pe baza aptitudinilor dvs. Este posibil să nu vă facă prea multă plăcere dar sunteți tentat să răspundeți cererii lor, ceea ce va fi un efort cam mare pentru dvs.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Vizita neașteptată a unei persoane vă cam dă planurile peste cap. Fie că vă place, fie că nu schimbați-vă programul de lucru. Se cere să preluați inițiativa și în ceea ce privește cariera dvs., așa că nu trebuie să le permiteți altota să vi-o ia înainte.

Va trebui să fiți mai atent cu colegii și cu prietenii, pentru că altfel se vor simți ofensați. Veți avea și ceva probleme cu cei mici, pe care ar fi bine să-i țineți în casă, la căldură. Un amic vă returnează o sumă de bani pe care vi-o datora.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *