Horoscopul lunii Noiembrie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Aveți în față o zi în care vă veți confrunta cu situații de tot felul. Veți face față cu greutate obligațiilor cotidiene din cauza stării de agitație ce nu vă dă pace. Ființa iubită vă va da un sfat de care este bine să țineți cont.

Familia, mediul în care vă simțiți în siguranță, este azi motiv de mândrie și încântare pentru cei mai mulți dintre dvs. Tocmai de aceea inițiați schimbări în casă, în programul de lucru, pentru a petrece mai mult timp cu ei. Aceste modificări vă aduc armonie și liniște.

 

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Sunteți obligat să fiți mai obiectiv decât până acum și să faceți unele schimbări în relațiile cu cei din anturaj. Pierdeți unele resurse financiare de bună-voie, însă câștigați mult respect!

Treceți de la o preocupare la alta, fără a acționa cu adevărat. Dispoziția dvs. va fi totuși una veselă și veți contribui la crearea unei atmosfere plăcute. Veți fi atent în relațiile cu ceilalți.

 

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Sunteți atât de curios, încât nu mai aveți răbdare să vi se facă mărturisiri, ci puneți întrebări. În ceea ce privește sănătatea, excludeți deplasările lungi și eforturile prelungite și vă veți simți mai bine!

Partenerul iubit are nevoie de toată atenția dvs. Fiți calm și răbdător și ascultați-l cu atenție atunci când vă povestește despre problemele lui. Vă puteți consuma sănătos energia făcând jogging sau practicând un sport pe placul dvs.

 

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Cheltuielile depășesc așteptările; încercați să nu faceți investiții mari, pentru că riscați să rămâneți descoperit. Cineva așteaptă un răspuns de la dvs. și ar fi bine să nu întârziați prea mult.

Faceți demonstrații pentru a-i convinge și pe ceilalți că aveți dreptate. După-amiază, sunteți indecis, nu știți cui trebuie să acordați mai mult din timpul dvs., prietenilor sau persoanei iubite! Cert este că petreceți o zi calmă și norocoasă.

 

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Deși șansa pare să vă surâdă astăzi, nu este cazul să vă forțați norocul. Este posibil să vă vedeți cu o rudă apropiată pentru a rezolva o problemă care vă cam irită.

Apelați la umorul dvs. în loc să vă supărați! Nu puteți da dreptate unor persoane, e mai bine să le ignorați. Criticați cu ușurință și îi organizați pe ceilalți după criteriile dvs.

 

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Deși ați avea multe de făcut și vă grăbiți să ajungeți mai repede la un anumit scop pe care vi l-ați propus, nu sunteți lăsat să mergeți în ritmul dvs. Cu răbdare veți ajunge la capăt.

Veți fi realist, ceea ce vă va permite să vă stabiliți prioritățile. O persoană apropiată își va manifesta recunoștința pentru ceea ce ați făcut pentru ea. Veți fi sensibil la dispozițiile celorlalți.

 

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Puteți da naștere unor reacții adverse în familie din cauza unor decizii egoiste sau tocmai pentru că nu vă hotărâți într-o problemă importantă.Dacă sunteți atenți puteți prinde din zbor o șansă de a face mai mulți bani decât până acum.

În familie, s-a reinstaurat buna înțelegere, așa că nu vă rămâne decât să recuperați timpul pierdut și să vă finalizați nenumărate proiecte profesionale. Celibatarii au serioase gânduri matrimoniale, dezavuate de familie!

 

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Activitățile extraprofesionale vă vor consuma cea mai mare parte a zilei. Comunicarea cu persoana iubită este mult mai bună. Schimbările pe care doriți să le faceți se vor dovedi inspirate.

Încercați în zadar să obțineți bunăvoința unei persoane din familie, care este împotriva unor intenții de-ale dvs. Ar fi bine să o ascultați pentru că experianța își spune clar cuvântul.

 

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Simțiți nevoia să fiți ceva mai retras și să vă gândiți în liniște la ale dvs. Preferați o lectură bună și ocoliți locurile foarte aglomerate. Seara, o rudă de pe alte meleaguri vă va face un anunț ce vă bucură.

Optimismul și exuberanța dvs. devin proverbiale. Veți ajunge un fel de mediator în conflictele cele mai ciudate și stresante, numai pentru că oferiți soluții cu zâmbetul pe buze. Susțineți opiniile unor persoane pe care de abia le-ați cunoscut.

 

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Va trebui să faceți față unor necazuri, dar lucrurile se vor aranja. O zi interesantă și plină de emoții. Aveți multă energie și veți fi o veritabilă sursă de inspirație pentru alții.

Sunteți în formă și vreți ca lucrurile să se miște în jurul dvs. Veți constata că asiduitatea dvs. dă roade. Creativitatea de care dați dovadă vă va permite să găsiți căi neobișnuite într-un domeniu care vă interesează.

 

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

O reuniune de familie vă va distrage atenția de la problemele pe care le aveți. Una dintre rudele dvs. este implicată într-o afacere și ar dori sprijin din partea dvs. Seara, veți fi foarte bine dispus.

Persoana iubită s-ar putea să vă reproșeze că sunteți prea pretențios și se pare că are dreptate. Încercați să stați de vorbă cu părinții, căci s-ar părea că au unele remarci de făcut.

 

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Aveți un obiectiv greu de îndeplinit, dar, cu ajutorul partenerului dvs. este mai mult ca sigur că veți reuși. Adoptați un regim de viață echilibrat dacă vreți să fiți în formă în următoarele zile.

Reacționați ciudat, dar faceți totul motivat și cu cele mai bune intenții. Cei din jur nu sunt de acord cu modul dvs. de a aborda problemele. Dacă ceva nu vă va ieși astăzi, nu disperați, căci tot răul va fi spre binele dvs.

 

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *