Horoscopul lunii Octombrie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Vreţi ca prietenia dvs. cu partenerul să fie pe baze noi şi de aceea, depuneţi intens toate eforturile. Puteţi da un nou suflu cuplului. Veţi trăi momente toride şi riscaţi chiar o pasiune teribilă.

Trebuie să vă asumaţi unele răspunderi. Dacă nu, ele vă vor fi impuse de către superiorii dvs. Noroc că anturajul vă apreciază şi susţine necondiţionat.

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Complicitatea şi iubirea sunt în aceste zile la mare preţ. Vă dedicaţi trup şi suflet vieţii de cuplu iar partenerul dvs. este în al nouălea cer.

Criza şi problemele cu care se confruntă firma pentru care lucraţi vă fac să fiţi stresat excesiv şi să căutaţi cât mai multe alternative. Se preconizează vremuri grele şi trebuie să renunţaţi la multe principii.

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

În această perioadă, comunicarea trece pe primul plan. Vă simţiţi responsabil faţă de pretenţiile partenerului şi extrem de motivat. Criza va apropiat parcă şi mai tare.

Multă îngrijorare la locul de muncă. Nimic nu merge după cum doriţi. Stresul domină întreaga suflare de la serviciu şi tensiunile vă fac să faceţi unele greşeli.

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Tensiuni majore în viaţa dvs. de cuplu. Nu puteţi să vă impuneţi condiţionat în faţa partenerului şi evitaţi o discuţie seriosă, tranşantă.

Nu are rost să bravaţi. Evitaţi certurile şi concentraţi-vă pe problemele curente. Fiţi mai atent însă cu anturajul şi cu unele bârfe, deşi vi se par nefondate.

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Vă bucuraţi de stabilitate şi înţelegere în cuplu. Aveţi idei comune şi iubirea izbucneşte furtunos, pe toate planurile. Temperaţi-vă puţin impulsurile şi fiţi atent la semnele din exterior.

La serviciu, traversaţi momente delicate şi ar fi cazul să fiţi mai precaut. Nu vă certaţi şi evitaţi o discuţie în contradictoriu, mai ales cu şefii. Criza îşi pune amprenta asupra psihicului dvs.

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

În cuplu, menţineţi un climat plin de pasiune şi complicitate. Veţi face o cucerire secretă. Dar atenţie la consecinţe, s-ar putea să afle şi partenerul, care vă cam ţine sub control. N-aţi ştiut?

Nu apar evenimente notabile în viaţa dvs. profesională. Munciţi în exces, eficient, însă nu sunteţi recompensat financiar, că doar este criză…

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Vă arătaţi prea posesiv cu partenerul şi nu-i convine. Iată de ce se revoltă. Veţi avea discuţii serioase, aproape cotidian. Ar fi bine să încercaţi să vă schimbaţi puţin.

Lucrurile vă sunt favorabile la locul de muncă. Apar noi responsabilităţi, mai multă muncă şi ceva bani. Nu faceţi însă nazuri.

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

În cuplu, o atmosferă tensionată care se lasă mereu cu scântei. Partenerul dvs. pretinde mai multă libertate şi înţelegere.

Sunteţi bolnav dar vă este teamă să aflaţi adevărul. Nu evitaţi consultul medical. La serviciu, munciţi din plin, epuizant. Îngrijiţi-vă puţin, până nu-i prea târziu.

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Partenerul reclamă mai multă atenţie şi consideraţie din partea dvs. Simţiţi o nevoie inconştientă de a-l face să sufere.

La serviciu, problemele nerezolvate s-au acumulat şi riscă să vă depăşească. Fiţi mai vigilent şi evitaţi un conflict ce stă să izbucnească. Nu forţaţi nota, în special cu un coleg invidios.

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Iubirea şi pasiunea sunt la mare preţ în această perioadă în cuplul dvs. Nu faceţi excese de declaraţii, pentru că riscaţi să nu fie luate în serios.

Unele probleme cu inima şi stresul. Nu vă implicaţi mai mult decât este cazul la serviciu. Evitaţi să vă atribuiţi răspunderi pe care nu le puteţi duce la bun sfârşit.

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Aprofundaţi-vă relaţia amoroasă cu partenerul şi lăsaţi-i totuşi mai multă libertate de mişcare. Aveţi tendinţa de a nu vă ţine toate promisiunile.

Atenţie la o durere de cap, care s-ar putea să ascundă şi altceva. Nu vă consumaţi energia la locul de muncă… Veţi avea parte de o cucerire neaşteptată.

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Acordaţi prea puţin timp vieţii de cuplu, de unde şi problemele care apar. Fiţi mai atent cu nevoile vitale ale partenerului dvs. Are dreptate să se simtă cam neglijat.

La serviciu, griji imense. Criza face victime în jurul dvs. şi deşi deocamdată nu sunteţi vizat, nu se ştie… Precauţie maximă.

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *