Horoscopul lunii Octombrie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Persoana iubită vă va propune să petreceți această zi exclusiv în doi, fără să vă amintiți de responsabilități. Puteți profita de această ocazie ca să mai alungați din stres. Veți face o călătorie scurtă la capătul căreia vă așteaptă o surpriză.

Cineva din familie ar putea interveni în relația dvs. cu partenerul de suflet, ceea ce ar putea genera unele discuții. Dacă nu veți vorbi mai mult decât este cazul, nu se va întâmpla nimic neplăcut.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Viteza de reacție este mare, dar puteți greși cu ușurință. Nu încercați să luați decizii fără o matură chibzuință. Riscurile pe care aveți tendința să vi le asumați ar putea avea efecte negative pentru dvs. în viitorul apropiat.

Este o zi în care ați putea demara o acțiune importantă, dar nu vă faceți iluzii, căci lucrurile nu vor evolua așa de repede și de ușor pe cât vă doriți. Tot ce veți face va necesita un efort mare.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Veți avea parte de ceva mai multe cheltuieli decât în mod obișnuit, dar până la urmă veți găsi o soluție care să vă scoată la liman. O veste bună de la un prieten vă va ajuta să încheiați ziua zâmbind.

Astăzi, sentimentele dvs. sunt mai profunde, dar aveți tendința de a emite pretenții exagerate. Pe cât posibil, încercați să fiți ceva mai indulgent. N-ar strica să vă treceți în program o activitate relaxantă.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Orice veți încerca astăzi veți reuși pentru că energia dvs. fizică și mentală vă susține. N-ar fi exclus să primiți o invitație pentru o călătorie. Posibile migrene în a doua parte a zilei.

Un eveniment neașteptat vă împiedică să rezolvați o problemă importantă financiară. O rudă de departe are nevoie de ajutorul dvs., ceea ce vă încurcă, dar nu aveți cum să o refuzați.

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Energia dvs. fizică este la minim; nu este cazul să fortați nota. Profitați de această zi mai liberă pentru a vă odihni  și a vă pregăti pentru o nouă săptămână. Un prieten vă va aduce o veste bună.

Deși ați făcut concesii importante, nu reușiți să stabiliți relații armonioase cu șefii la nivelul pe care vi-l doriți. Poate că atitudinea lor nu are o legătură directă cu dvs. Ar trebui să căutați cauzele în altă parte.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Aveți nevoie de energie pentru a duce la bun sfârșit ceea ce v-ați propus, iar succesul este partea dvs. Vă bucurați de popularitate, mai ales în rândul persoanelor cu influență.

Țineți cont de faptul că nu aveți prea multă răbdare, iar bârfele pot declanșa, reacții irascibile din partea dvs. O rudă vă provoacă la o competiție care vă poate distrage atenția de la altele. Nu este exclus să inițiați o excursie cu un prieten.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Doriți să faceți multe, dar timpul vă presează și înclinați să fiți superficial. Un prieten vă spune ceva care vă cam deranjează, dar, înainte de a reacționa, gândiți-vă dacă nu are dreptate.

Vă simțiți prinși într-un context care nu vă avantajează întru totul. Nu știți nici cum ați ajuns în astfel de conjuncturi. Lucrurile vor evolua în sensul dorit, dar va trebui să fiți atenți la persoanele cu care colaborați.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Viața dvs. intră în curățenie generală. Dacă până acum ați oscilat pentru a nu răni pe cineva, acum nu mai aveți de ce să acceptați să vă faceți rău singuri pentru binele altora. Gândurile sunt clare și inspirația la cote maxime.

Întâlnirile de azi ar putea fi ocazii de a-i surprinde plăcut pe cei din jur cu echilibrul și capacitatea dvs. de a asculta cu răbdare ce au de spus. Meritele vă întăresc poziția de la locul de muncă. Relația cu familia este delicată.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Nu vă irosiți cu lucruri mărunte. Arta dvs. de a vă demonstra calitățile în liniște, fără țipete și gesturi necugetate vă ajută să vă atingeți scopul propus.

Cei care vă înconjoară se apucă de multe lucruri și încearcă să vă atragă și pe dvs. Aveți grijă, dacă începeți prea multe lucruri deodată, s-ar putea să nu le terminați. Oboseala vă determină să îi refuzați.

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Partenerul de suflet vă va da un sprijin important pentru rezolvarea unor chestiuni mai delicate. Entuziasmul sentimental atinge limita superioară. Sentimentele dvs. sunt mai profunde, dar aveți tendința de a emite pretenții exagerate.

Situațiile oarecum neprevăzute cu care vă veți confrunta la serviciu vă vor obliga la multă alergătură. Din fericire, rezultatele vor fi pe măsura eforturilor făcute, așa că, în ansamblu, vă veți putea declara mulțumit.

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Astăzi sunteți într-o formă calmă și senină. Un pic de romantism va face ziua aceasta de neuitat. {ansele să fie așa cresc cu atât mai mult cu cât gesturile pe care le faceți sunt spontane și sincere. Veți fi foarte apreciat de persoana iubită.

Lucrurile nu sunt tocmai cum par. Acordați atenție sporită acțiunilor care au loc în jurul dvs. Aceasta este cheia succesului pentru dvs. în această zi. Diseară fiți pregătit să rezolvați un mister pe care cineva vi l-a împărtășit de curând.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Relațiile cu cei din jur vor fi foarte bune, căci “dușmanii” au luat vacanță. Sănătatea este excelentă, iar banii sunt suficienți, astfel încât să nu vă faceți probleme.

La serviciu, veți fi ajutat de câțiva colegi de încredere. Riscați să aveți parte de critici și, din această cauză, va trebui să fiți flexibili. E bine să știți că nu tot ceea ce auziți este adevărat.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *