Horoscopul lunii Octombrie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Cineva vrea să vă determine să renunțați la un proiect care întârzie să dea rezultate. Nu vă lăsați impresionat de argumentele aduse pentru că reușita este foarte aproape. Veți primi suportul de care aveți nevoie din partea familiei.

Nu vă așteaptă o zi prea strălucită, cu toate că ați pus la punct un plan de acțiune detaliat. Încercați să vă ocupați doar de activitățile de care sunteți sigur că vă reușesc, astfel veți mai reuși să salvați ceva din această zi.

 

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Nu lăsați nimic neanalizat cu luciditate și trebuie să recunoașteți că și dvs. ați greșit, și dvs. sunteți vinovat de lipsa de comunicare cu rudele și amicii. După-amiază vă manifestați cu mai multă blândețe.

O zi de alergătură: veți avea de rezolvat o mulțime de mărunțișuri și asta vă irită, pentru că ați dori să faceți ceva mai deosebit, ceea ce nu este imposibil, dar mai târziu!

 

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Traversați o zi în care graba nu vă este de niciun folos. Oricum, un ritm mai lent vi se potrivește mai bine în această zi. În relația cu ființa iubită apar motive de nemulțumire, dar nu este momentul pentru o discuție lămuritoare.

Interesul pentru chestiunile materiale se accentuează constant. Pe cât posibil, evitați să faceți speculații financiare, căci ați putea avea parte de o surpriză mai puțin plăcută. Un dialog cu partenerul de suflet vă va ajuta să vă puneți ordine în gânduri.

 

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Cu toate că vreți cu orice preț să schimbați situația în care vă aflați, este bine să rămâneți generoși și toleranți ca întotdeauna și să ascultați și părerile celorlalți. Sunt șanse să descoperiți cu încântare că veți ieși în avantaj.

Fiți prudent în tot ce faceți, altfel riscați unele neplăceri. O persoană mai puțin cunoscută va avea ceva să vă reproșeze. În plan sentimental, deși sunteți mulțumit, parcă ați dori mai mult.

 

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Conjunctura astrală vă va avantaja într-o mai mare măsură, iar neplăcerile de care v-ați lovit până acum încep să-și găsească rezolvări măcar de moment. Nu vor lipsi oportunitățile de a realiza lucruri deosebite.

Astăzi veți fi foarte agitat, iar această stare se va transmite parcă și familiei. Veți avea tot felul de discuții cu rudele, legate de proiecte de interes comun și nu doriți să cedați nimic. Încăpățânarea vă poate aduce în situația de a vă strica relațiile cu familia, ceea ce nu ar fi de dorit.

 

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Este necesar să respectați un regim alimentar foarte strict. Sunteți deja mult mai cumpătat și veți accepta să vă relaxați câteva momente în timpul zilei. Aveți protectori capabili, gata să preia o parte din activitate.

Nu mai suportați pe nimeni în preajma dvs., fiindcă v-ați săturat de atâtea <atenții.> Vă implicați în tot felul de activități care nu vă aduc bani și apoi vă mirați că punga este tot mai goală. Există șanse de de reabilitare financiară prin partenerul de viață.

 

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Conștiinciozitatea dvs. lasă de dorit astăzi, ceea ce v-ar putea aduce în situația de a fi muștruluit de șefi. Relațiile cu prietenii vă cam nemulțumesc, dar nu arătați acest lucru.

Nu este exlus să vă enervați serios pentru că nu vă iese o afacere. Ar fi mai bine să o treceți la capitolul pierderi, decât să vă consumați. Vă recomandăm să fiți mai atent la serviciu, pentru că riscați să intrați în gura șefilor.

 

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Puteți fi nevoiți să vă opuneți din toate puterile, chiar enervându-vă, unor inițiative ale celor care pretind că vă protejează interesele. Puțini prieteni merită să le acordați încredere în această zi.

Primiți bani, dar se duc imediat sau trebuie să-i cheltuiți în alte scopuri decât v-ați fi dorit. Este bine să nu vă lăsați păcăliți de anumite persoane care pretind că au nevoie de ajutor pentru a obține foloase necuvenite.

 

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Sunteți indispus pentru că nu vă simțiți în formă din punct de vedere fizic. Pentru a încheia ziua fără probleme, ar fi indicat să vă înarmați cu răbdare și să vă controlați impulsivitatea.

Traversați o excelentă zi din punct de vedere sentimental. Trăiți intens fiecare clipă petrecută în compania ființei iubite, iar nemulțumirile sunt deja de domeniul trecutului.

 

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Trebuie să dați dovadă de multă prudență! Unele dintre planurile dvs. ar putea fi complet modificate și cei din jur să riposteze. Controlați-vă limbajul și fiți mai diplomat!

Nu luați hotărâri dificile dacă nu sunteți pe deplin convins. Așteptați să aveți mintea clară, când veți putea găsi soluția bună. Vă veți bucura de sprijin și de parteneriate privilegiate.

 

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Ați dori mai multă stabilitate în viața dvs. afectivă. Cineva va veni în casă și va discuta despre realizările dvs. Veți fi foarte fericit să-i ascultați laudele.

Veți face un sport sau vă veți întâlni cu cei dragi și în felul acesta vă veți remonta. Mențineți contactul telefonic sau corespondența cu prietenii de pe alte meleaguri.

 

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Vă propuneți să mergeți la o sală de sport, fiindcă vă simțiți tensionat și obosit. Luați o decizie care vă va părea pripită și pe care s-ar putea să o regretați mai târziu.

Gândiți pozitiv tot ceea ce întreprindeți și veți vedea că șansele dvs. de reușită vor fi maxime. Partenerul vă răsfață cu tot felul de atenții, iar dvs. păreți impresionat.

 

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *