Horoscopul lunii Septembrie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Aveţi chef de a întâlni o persoană dragă şi să îi declaraţi iubire. Sunteţi cuprins de o puternică stare afectivă, credeţi că aţi găsit o formă de stabilitate în cuplu şi că aveţi libertatea de a acţiona.

Dar vor exista mici tensiuni în cuplu. Riscaţi să treceţi printr-o perioadă confuză şi plină de lipsuri financiare. La serviciu, situaţia devine alarmantă şi vă gândiţi serios spre o nouă orientare profesională.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Prea ocupat de a rezolva conflicte familiale, profesionale sau altele, nu mai aveţi timp de a vă gândi la dragoste. Vă întrebaţi dacă viaţa conjugală actuală vă convine cu adevărat.

În sectorul financiar aveţi un calm relativ. Luptaţi contra stresului şi a indiferenţei manifestată de unii colegi, încercând de a vă ameliora situaţia profesională. Dar tot nu veţi putea scăpa de un conflict cu un coleg sau chiar cu şeful.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Ar fi bine dacă veţi călători puţin. O întâlnire inopinantă cu un prieten vă ridică moralul. Partenerul va rezista la nişte presiuni exterioare. O întâlnire sau nişte vorbe vă vor da satisfacţie.

La serviciu, mare agitaţie şi tensiune. Lucrurile nu merg iar nervozitatea va fi amplificată de zvonuri. Nu intraţi în panica generală deoarece nu sunteţi vizat.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Nu trebuie să vă aşteptaţi la probleme serioase în cuplu sau la evenimente excepţionale. Vă înţelegeţi cu partenerul şi plănuiţi câteva deplasări. Sunteţi plin de tandreţe şi de intenţii lăudabile.

Realist şi pragmatic, nu rataţi ocaziile importante şi sunteţi gata de a le exploata. Trebuie însă şi puţină precauţie. Eficienţa dvs. vă va aduce recompense morale şi financiare. Luaţi deciziile repede şi ferme.

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Aveţi de luat o hotărâre dificilă în cuplu dar indispensabilă. Partenerul vă admiră sincer. Formaţi un cuplu sudat, exemplar şi complice. Dar uneori, păreţi rupt de realitate.

Trebuie să prezentaţi o vigilenţă riguroasă în domeniul financiar. Sunteţi înclinat de a cheltui prea mult. Nu cedaţi tentaţiilor. La serviciu, vi se va propune un proiect nou sau un coleg vă va cere sprijinul. Nu-l evitaţi.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Daţi dovadă de un şarm irezistibil şi un sens al umorului dezvoltat, ceea ce place partenerului, însă şi anturajului. Vă bucuraţi de multe momente tandre şi de apreciere. Seduceţi cu uşurinţă.

Aveţi mici probleme respiratorii. Fiţi prudent şi nu forţaţi nota. Relaţiile cu superiorii sunt excelente şi vă asumaţi noi responsabilităţi. Comportamentul dvs. corect şi vivacitatea intelectuală vă aduc beneficii importante.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Seduceţi mai mult decât niciodată. Tentaţiile vor fi numeroase şi riscaţi prea mult. Nu vă găsiţi liniştea. Cedaţi mult prea uşor şi infidelitatea dvs. va crea probleme dure în cuplu.

Dar sunteţi plin de optimism şi aveţi un tonus ridicat. {ansele dvs. de reuşite vor fi reale, mai concrete ca niciodată. Dacă veţi şti să nu fiţi imprudent, veţi avea succese pe linie.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Viaţa dvs. sentimentală este foarte ambiguă. Partenerul este capricios şi de cele mai multe ori de neînţeles pentru dvs., ceea ce ar putea complica mult lucrurile.

Șeful vă va da noi răspunderi. Un plan important, mai vechi, va putea în fine să prindă contur. Entuziasmul dvs. va fi molipsitor pentru anturaj. Un conflict cu un coleg riscă însă să arunce totul în aer. Evitaţi o discuţie în contradictoriu.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Exploataţi cu succes orice ofertă amoroasă şi nu prea vă gândiţi la consecinţe. Sunteţi foarte curios şi dornic de a atinge noi dimensiuni sentimentale. Dar nu sunteţi puţin cam aventurier?
Ambiţiile profesionale vă determină spre independenţă. Puneţi la punct o afacere sau un proiect uitat prin sertare, în care implicaţi multă lume. Deplasările neprevăzute vă vor amâna o decizie importantă.

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Vă înţelegeţi perfect cu partenerul şi asta vă dă liniştea necesară pentru a duce la bun sfârşit celelalte activităţi. Vă aşteaptă o întâlnire de vis.

Aveţi de făcut cheltuieli serioase, care vă vor uşura bugetul. Fiţi mai precaut şi analitic. La serviciu, nu ezitaţi să forţaţi şansa şi nu aşteptaţi ajutor de la nimeni. Un coleg vă bârfeşte şi complotează să vă ia locul. Nu-i daţi satisfacţie la provocări.

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Raporturile conjugale vor avea mai multă şansă pentru toleranţă în această perioadă. Partenerul este mai înţelegător şi nu emite pretenţii exagerate.

Un val de efuziune animă anturajul. Schimbările importante la vârf şi decizii greu de luat. Dar nu veţi fi afectat, dimpotrivă, vi se vor trasa noi răspunderi. Ar fi indicat să nu le refuzaţi.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Nu vor exista schimbări spectaculoase în viaţa de cuplu. Traversaţi o perioadă extrem de liniştită, propice evaluărilor şi consolidării cuplului. Dar o discuţie cu partenerul vă va pune puţin pe gânduri.

Nu aveţi prea multă încredere în colegi, chiar dacă lucraţi cu ei de ceva ani. Evitaţi o decepţie crudă şi acordaţi mai mult timp vieţii de familie şi partenerului, care are unele nemulţumiri neexprimate.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *