Horoscopul lunii Septembrie

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Vă doriți să faceți și altceva în afara activităților cotidiene și vă gândiți chiar că o schimbare vă va ajuta să vă recăpătați forma. Poate că nu ar fi rău dacă ați începe un program de antrenament sportiv. Seara este indicată o ieșire în oraș.

Ca dovadă că sunteți apreciat și meritele dvs. sunt recunoscute, unul dintre superiori ar putea iniția o recompensă. Veștile bune pe care le veți primi vă vor încuraja și mai mult. S-ar putea însă să rămâneți peste program la serviciu.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Mintea vă forfotește de planuri de viitor, care mai de care mai entuziaste, mai ample și mai ambițioase. Căutați sprijin pentru îndeplinirea lor, eventual vă alăturați unor persoane sau instituții care au același scopuri ca și dvs.

În compania ființei iubite ați putea avea unele câștiguri. N-ar fi exclus să primiți un cadou sau un sprijin material din partea acesteia. Micile neînțelegeri din această zi se vor rezolva datorită intervenției inspirate a unei rude apropiate.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

În prima parte a zilei, vă ocupați de o problemă financiară de care nu ați avut timp până acum. O rudă vă propune să vă asociați într-o afacere prosperă. Vă sfătuim să acceptați propunerea, pentru că puteți obține beneficii importante.

Un moment favorabil din toate punctele de vedere. Aveți ocazia să obțineți câștiguri mari și să vă afirmați în societate. Relațiile cu partenerul sunt excelente, ceea ce vă întărește moralul.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

O zi norocoasă, în care veți rezolva orice v-ați propus. La serviciu vi se dă mână liberă să rezolvați o problemă mai delicată. Concentrați-vă întreaga atenție asupra chestiunii și veți avea succes.

Ziua va fi calmă, iar atmosfera din familie plăcută. Veți primi ajutor pentru a finaliza mai repede chestiunile gospodărești, astfel încât să vă mai rămână timp și pentru odihnă.

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Dați dovadă de multă mobilitate, așa încât ați putea să vă adaptați la situații diverse. Sunteți tentat să exagerați problemele pe care le aveți, dar se va găsi cineva care să vă aducă la realitate.

Cineva vă dă niște informații care vă vor prinde foarte bine, dar vă cam îndoiți de veridicitatea acestora. Verificați-le, căci suspiciunile dvs. se pot dovedi întemeiate.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Cineva vă dă niște informații care vă vor prinde foarte bine, dar vă cam îndoiți de veridicitatea acestora. Verificați-le, căci suspiciunile dvs. se pot dovedi întemeiate.

Aveți grijă cum vă comportați în societate și evitați conflictele cu persoanele mai agitate, poate chiar cu partenerul. Mai bine îi faceți o propunere pentru o călătorie mai lungă. Nu este exclus să vă năpădească amintirile.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Nu sunteți atent și riscați să pierdeți niște bani. Nici la serviciu lucrurile nu stau prea bine, căci se întrevăd discuții aprinse. De vină este irascibilitatea ce a pus stăpânire pe dvs.

Astăzi sunteți deosebit de sensibil la problemele legate de casă sau de familie. Din păcate unele neglijențe verbale tind să vă strice relațiile cu membrii mai tineri ai familiei.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Sunteți favorizați de astre în multe privințe: studii, călătorii, dispoziție sufletescă, prieteni și carieră. Realizările sunt deosebite, ca și eforturile depuse până acum. Ieșirile în lume vă scot în evidență bucuria de a trăi.

Cei care vă cunosc știu că stați bine la capitolul memorie și că platiți cu aceeași monedă celui care v-a supărat. Începând de azi vă puteți manifesta această latură fără rețineri, poate și pentru că vă simțiți mult mai stăpâni pe situație.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Se menține tensiunea apărută în relațiile cu șefii din cauza unor nemulțumiri de ambele părți. Înțelept ar fi să vă abțineți deocamdată. Nu este momentul potrivit pentru schimbări bruște.

Informațiile pe care le-ați primit nu sunt în totalitate valabile. Înainte de a le folosi, ați face bine să le verificați. Unul dintre prietenii dvs. va avea o problemă mai deosebită.

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Interesul pentru propria persoană va fi mai mare decât în mod obișnuit în această zi. Vă veți implica într-o mulțime de activități, ceea ce va crea o stare de tensiune, de neliniște.

În cazul în care doriți să faceți o investiție în cămin, este bine să știți că actuala conjunctură astrală vă avantajează. Farmecul personal vă va aduce complimente din partea persoanelor de sex opus.

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Sunteți mai atent cu banii dvs. ca de obicei, dar cheltuieli neprevăzute vă iau prin surprindere. Primiți vești care nu vă încântă prea mult. Dușmanii vă pândesc toate mișcările.

Veți găsi timp să rezolvați toate problemele pe care le aveți, cât și să-i ajutați pe cei din jurul dvs. Rezolvați-vă problemele, dar nu uitați să vă și distrați. Relaxarea este importantă pentru sănătatea dvs. Astăzi le veți insufla bună dispoziție apropiaților.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Sunteți implicat în tot felul de proiecte care nu vă mai dau timp nici să respirați. Păstrați-vă mai multe ore de odihnă, căci în această zi energia fizică nu este punctul dvs. forte.

Ar trebui să nu fiți prea încrezător în cei pe care îi vedeți pentru prima oară, căci o persoană lăudăroasă v-ar putea încurca într-o chestiune importantă. Ați putea cheltui o sumă de bani pentru cumpărarea unor obiecte vestimentare.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *