Miturile şi extratereştrii

Lemuria făcea parte din regatul Nagas, poporul şarpe, încă foarte popular în Thailanda. Dar Lemuria, ca şi Atlantida, au cunoscut nave zburătoare.

Sursa Image:Indian Ocean bathymetry srtm.png., Wikipedia.
Sursa Image:Indian Ocean bathymetry srtm.png., Wikipedia.

În India antică, existau şi zburau fără probleme. Sunt celebrele vimana. Sunt ele vestigii ale maşinăriilor zburătoare care existau în perioada Atlantidei?

Trebuie ştiut de asemenea că toate miturile şi legendele din China şi din ţările budhiste atribuiau o parte din originea lor, sau religia acestora stelelor. De acolo provin oamenii!!

De exemplu, buddhismul admite ideea că această religie este învăţată în alte « sfere de existenţă ». Cânturile lui Milarepa vorbesc chiar de discuri zburătoare în serviciul regilor altor lumi. Linia Karmapanilor este reputată de a-şi fi avut originea în stele.

În alt sens, etnii ca bâavienii (un caz anterior dosarului Ummo) spun că au venit în urma unor războaie de pe Marte. Planeta roşie era locuită cândva, spuneau ei. Dar a avut loc o migraţie puternică şi au sosit pe Terra în zona Chinei şi a Asiei centrale.

Hoovienii vor spune acelaşi lucru, Sumerul nefiind decât o sub – colonie de-a lor!! Nici tibetanii nu au fost ignoraţi. În scrieriile lor, se vorbeşte de OZN-uri şi despre extratereştri care îi vizitau (şi îi vizitează) des pentru a-i iniţia şi a le dezvălui secrete. Un călător, Nicolas Roerich a văzut în Tibet o astfel de maşinărie extraterestră…

Dar despre ele se vorbeşte practic în toate miturile planetei. Nici o zonă nu a rămas în afara acestui subiect incitant. « Ei » sunt prezenţi alături de noi din negura umanităţii. Suntem aşadar copiii lor?

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *