Necronomicon, cea mai misterioasă carte ocultă (II)

Între 1937 – 1938, membrii societăţii Thuleha nu foloseau decât o parte din Necronomicon, iată de ce evocările nu au avut efectul scontat. Cu toate astea, a fost de ajuns pentru a antrena lumea în orori de neconceput.

Unele copii al cărţii au fost deţinute de catarieni şi de buddhismul ezoteric! Dar catarienii nu au pus niciodată în practică ritualul din Necronomicon, posedau doar cartea şi ştiau că ea reprezintă o cale de acces în lumea noastră a forţelor răului. Din acest motiv partea ocultă a nazismului s-a dus de mai multe ori la Montsegur, unde se afla Necronomicon, care pentru ei era precum un fel de Grall negru… Au săpat în această cetate misterioasă din Franţa, însă în van. În realitate, toate documentele importante pe care le posedau catarienii au fost puse la un loc sigur în ianuarie 1244, pe o noapte cu lună. Carele au plecat spre o destinaţie situată în Razes, între Rennes – le – Château şi Rennes – les – Bains, încărcătura lor fiind ascunsă într-un subteran.

Dar care este originea acestui manuscris atât de misterios şi de râvnit? Originea sa iniţială se situeaza undeva, acum 18 milioane de ani, când o civilizaţie a avut contact cu fiinţe venind de pe planeta Venus. Acest contact este ţinut secret în arhive într-o mănăstire aproape inaccesibilă din Tibet. Să nu uităm că există un calendar tibetan foarte vechi pe care sunt materializate linii unid planeta noastră cu Venus! În acea epocă, E.S.T. se aflau pe planul eteric al planetei Venus, căci era singurul loc unde puteau supravieţui. Biserica catolică le cunoştea existenţa şi le numea Răul sau Satan. Acest termen semnifică adversarul care adună partea întunecată a creaţiei.

Societatea Thuleha există astăzi sub numele de Cercul polilor. Este vorba de o organizaţie secretă neagră foarte activă în cadrul civilizaţiei noastre în domeniul ocult. Prin ramificaţiile sale politice şi economice, această societate secretă influenţează considerabil asupra cursului evenimentelor privind punctele majore ale evoluţiei lumii noastre. Astfel, numeroşi agenţi de-ai săi au ajuns în posturi importante (la nivel economic şi politic) printre ţările dezvoltate, fiindu-le posibil de a provoca creşteri sau prăbuşiri ale unor imperii economice colosale. O sursă susţine că următoarea ţintă politico-financiară este Japonia! Va urma apoi China… Curentul va merge de la est la vest, urmând drumul Soarelui. Se urmăreşte un fel de fracturare a sistemelor economice actuale, care de mulţi va fi privit ca o eliberare, deşi va provoca decalaje majore între ţările bogate şi sărace care se vor accentua. Decepţionat de calitatea guvernelor de azi (fără a vorbi de culorile politice), inconştientul colectiv al naţiunilor se va trezi destul de brutal pentru unele şi, va deveni clar că va fi nevoie de o fiinţă providenţială!!

Necronomicon, cea mai misterioasă carte ocultă 2

Este ceea ce urmăresc entităţile umbrei (E.S.T.), de a se prezenta ca forţe salvatoare pentru omenire. Aproape toată lumea va crede căci descoperirile şi oamenii de ştiinţă vor subjuga uşor lumea profană. De fapt, ştiu că aceste entităţi şi fraţi ai umbrei posedă cunoştinţe din planul zis astral şi că au acces la arhivele akhasice ale altor universuri, locul unde se găsesc secrete extraordinare. Aceste arhive sunt memoria universului, situată în lumea subtilă a astralului. Ele pot fi consultate de toţi cei care sunt capabili de a se dedubla (proiecţia dublului uman ieşind din corpul fizic), ceea ce este cazul adepţilor căii distrugerii. Aceste descoperiri au început deja, în principal prin manipulări genetice şi clonaj! Dar nu este decât un început!

Căderea Templierilor a fost provocată în mare parte de posesiunea manuscrisului blestemat Necronomicon. În fapt, ordinul Templului, în rapoartele sale secrete cu ordinul Gaziz a luat cunoştinţă de acest manuscris, din care a obţinut o copie completă în 1299. Deşi tranzacţia a fost ţinută secret, ea a fost comunicată totuşi Sfântului Scaun. Pentru moment, acesta nu a acţionat însă, sub presiunea unui înalt demnitar eccleziastic foarte apropiat de Filip cel Frumos, papa Clement al V-lea a cedat şi a aruncat excomunicarea asupra ierarhiei interioare şi ocultă a ordinului Templului. Partea vizibilă a ordinului templierilor a fost atinsă din plin, însă nu era vorba de un cerc exterior al ordinului. Marele maestru Jacques de Moley a fost ars împreună cu mai mulţi camarazi nefericiţi, la Paris, pe insula Cite! Dar miezul secret al ordinului a reuşit să se salveze masacrului şi Necronomicon a fost pus la loc sigur la castelul Gisors, în Normandia.

La 20 martie 1300 într-o cazarmă din Bretagne, în apropiere de actualul oraş Huelgoat, demnitarii secreţi ai Ordinului au pus în practică ritualul din Necronomicon, cartea pe care o posedau. La origine, ordinul Templului avea drept scop de a proteja locurile sfinte de la Ierusalim şi împrejurimile, cât şi pe creştinii care se duceau în pelerinaj acolo. Dar acesta era oare adevăratul lor obiectiv? Cum ar fi putut o mână de templieri (la început) să se lupte fără a fi decimaţi cu numeroşii asediatori care se găseau pe acele teritorii? Nu, templierii aveau altă misiune: de a descoperi manuscrisul Necronomicon. L-au găsit însă incomplet, într-un cufăr îngropat în apropiere de o stâncă de formă alungită. Acest loc, neidentificabil astăzi, le-a fost indicat de o fraternitate esseniană încă existentă în acea epocă. Înarmaţi cu acest manuscris incomplet, ei au evocat entitatea Hastur care va deveni ghidul lor. Într-adevăr, graţie puterilor sale, le-a dat posibilitatea de a prospera şi asta, într-un mod rapid. Dar această evocare, avea şi mari inconveniente, aceea de a deschide porţile imperiului.

Templierii au devenit puternici şi bogaţi, nesătui. Entitatea Hastur, evocată pe plan eteric, ca o hologramă, a vrut să accelereze lucrurile însă, fără rezultat. Cât despre faimosul Baphomet, originea sa se raportează la această imagine holografică a entităţii Hastur care aparea în timpul ceremoniilor ritualurilor. Astfel, E.S.T. au încercat de mult să intre în lumea noastră şi aşteaptau să preia puterea pe care au pierdut-o în urmă cu 18 milioane de ani. Teoretic, timpul lor de evoluţie trebuia să se termine înainte de apariţia omului pe Terra. Aceste creaturi nu au fost create de divin, ci de un demiurg (un zeu inferior). Monstruozitatea lor provine din aparenţa lor vâscoasă şi tentaculară, însă şi din mărimea lor gigantică şi înspăimântătoare, hidoasă.

Ele nu au emoţii şi sentimente, ci numai o teribilă poftă de a cuceri o planetă în scopul de a domina. Au venit aici acum 20 de milioane de ani şi au domnit 2 milioane de ani. Demiurgul lor creator le-a ajutat de a se menţine în viaţă în scopul de a învinge zona spaţiu-timp care s-a produs în acel moment de evoluţie. Aceste monstruoase entităţi pot bântui visele persoanelor senzitive, în special în apropiere de lună nouă (lună neagră).

Dar găsim de asemenea urma lui Necronomicon în ritualurile şi ceremoniile practicilor voodoo din Haiti. Entităţile evocate în aceste ritualuri sunt sângeroase. Ritualurile voodoo folosesc sânge uman şi animal, ceea ce permite entităţilor secundare antediluviene de a se încărca în corpurile subtile ale medium-ilor voodoo. Cele mai importante au loc în jurul datei de 25 martie.

Voodoo este o practică de înaltă magie neagră în raport cu Necronomicon. Poveştile cu zombii, indivizi ale căror facultăţi sunt anihilate de aceste ritualuri şi de otrava extrasă din plante veninoase sunt de asemenea opera acestor practici extrem de malefice. Dar în timpul acestor ceremonii nu se încarnează Satan, ci anumite entităţi despre care se vorbeşte în Necronomicon. Entităţi care au existat pe planeta noastră atunci când se afla la începuturile sale… când domnea haosul.

În acest moment, există o creatură unică, un demiurg monstruos şi hidos, ca un coşmar. Toate animalele mari care au existat pe Terra au fost creaţia acestui demiurg. În acelaşi timp, a fost creată şi o rasă de om pur terestră. Cu toţii erau însă sclavii lui şi ai emisarilor acestuia. Entităţile crude şi gigantice provenind din ritualul Necronomicon provin din această creaţie. Ele există încă pe planeta noastră şi au luat în posesie adâncimile marine, evoluând în fosele marine la 8 – 10.000 de metri!

La aceste profunzimi abisale există construcţii ciclopice, mai vechi decât apariţia omului pe Terra. Este vorba de globuri, de sfere, făcute dintr-un aliaj metalic necunoscut de oameni, care poate să atingă 700 de metri în diametru şi construit pentru a rezista presiunilor acestor fose abisale. În aceste sfere, domneşte oroarea, căci acolo trăiesc creaturi care nu fac parte din lumea noastră… Aceste forme înspăimântătoare comunică cu suprafaţa Terrei printr-un sistem de tip telepatic. Aceste entităţi vin din stele, în special din sistemul Orion! Un punct veritabil focalizând forţele negre din galaxia noastră. Aceste forţe aşteaptă momentul pentru a ieşi din gropile lor abisale şi a prelua puterea pe Terra şi asupra locuitorilor săi. Iar acest moment va veni atunci când stelele vor fi situate într-o anume configuraţie, când marele ciclu al stelelor va fi revenit în condiţii identice începutului!

Este un moment care nu este atât de îndepărtat de noi. Acest ciclu se găseşte în raport cu deplasarea lentă a punctului Vernal. În Apocalipsa de Sf. Ioan, se scrie despre un animal care iese din mare, la fel ca şi în misterioasa Necronomicon. Această fiară simbolizează reîntoarcerea celor care au fost înaintea omului pe această planetă, care au practicat cele mai sumbre magii negre. Obiectivul lor este de a cuceri planeta Terra.

În acele timpuri îndepărtate, aceste entităţi populau şi planetele Marte şi Venus, precum şi unul dintre sateliţii lui Jupiter. Unele urme care au fost descoperite pe Marte au legatură cu existenţa acestor fiinţe pe această planetă. De altfel, americanii şi ruşii pregătesc opinia publică pentru revelaţia anumitor elemente cheie privind existenţa unei vieţi inteligente pe planeta Marte. Dar realitatea este mult mai consternantă.

În prezent, există o infiltrare în lumea noastră de noi entităţi venite din abisuri, ele încercând de a se implanta în locurile izolate ale Terrei. Fenomenul OZN îşi trage sursa din această încercare de cucerire a universului nostru. Toate observaţiile şi contactele care au loc şi care vor avea loc, provin de la aceste E.S.T. şi sunt foarte adesea proiecţii de ordin holografic.

Totuşi, aceste entităţi au posibilitatea de a se materializa pe planul nostru material, de a răpi oameni, în scopul de a manipula subconştientul semenilor noştri, de a ne stăpâni total mentalul. Fenomenul OZN vizează să creeze o nouă formă de credinţă de un gen ştiinţific încât să antreneze rasa umană într-un sclavagism care să-i interzică orice formă de evoluţie spirituală.

După cum se vede, Necronomicon este în inima unui complot care coboară adânc în negura timpului. De-a lungul istoriei, au avut loc mai multe tentative de evocări. Unele au reuşit să provoace o deschidere de breşe între lumea noastră şi cea a creaturilor malefice. Dar astăzi, prin complicitatea anumitor organizaţii guvernamentale secrete, aceste entităţi au acces la planul nostru terestru. Din punct de vedere astronomic, ne aflăm în pragul unei deplasări a polilor magnetici tereştri (a nu se confunda cu inversarea axei polilor). Acest moment este aşteptat de E.S.T. pentru a se manifesta într-un mod mai intens. A avut loc o recrudescenţă de apariţii de OZN-uri. În paralel, catastrofe naturale neobişnuite, în special cutremure şi uragane.

E.S.T. posedă actual mai multe baze răspândite pe suprafaţa planetei noastre, dar cea mai importantă se găseşte în Tibet, sub un munte. Ea a fost instalată în momentul sosirii chinezilor, care au vânat şi persecutat pe buddhiştii din ţara lor. De atunci au fost constituite alte baze în scopul de a crea o reţea mondială. Astfel, în Franţa, există alte baze secundare, de exemplu, unde s-a înregistrat o activitate intensă, în Alpi, sub Mont-Blanc, în Bretagne, în apropiere de Riom, lângă Chartres…

În aceste baze, E.S.T. sunt active pe plan terestru, plan la care acum au acces imediat. Pentru a ieşi şi a intra, ele tranversează planul eteric. Astfel, sunt invizibile oamenilor. Prin posibilitatea lor de acţiune pe plan astral, eteric şi terestru. Marja lor de manevră este foarte importantă, deoarece pot să circule şi să exploreze fiecare punct al globului, să aleagă de a se arăta sau de a rămâne invizibile. Aceste posibilităţi fantastice le-au făcut deci să poată pune la punct o adevărată reţea mondială. Putem să constatăm deci că entităţile despre care se face referire în Necronomicon s-au inflitrat deja aici şi că marile guverne mondiale au cunoştinţă de asta. Există chiar un guvern mondial secret negru încercând să impună o formă de dictatură a gândirii prin stăpânirea mentalului uman. Obiectivul lui este de a crea o nouă formă de credinţă fondată pe imaginea unor religii ştiinţifice. Credinţa în intervenţia extratereştrilor pentru a restabili ordinea în haosul mondial.

Vom asista curând la descoperiri privind vizita fiinţelor extraterestre pe planeta noastră. Pentru asta, trebuie însă ca opinia publică să fie gata de a primi această informaţie. Actual, inconştientul omenirii este aproape pregătit pentru a accepta acest gen de informaţie. Acest plan de invazie al mentalului uman este aşadar foarte avansat.

Manuscrisul Necronomicon este adesea incomplet, şi asta din motive lesne de înţeles. Există trei nume care nu figurează în manuscrisul general cunoscut. Ele corespund entităţilor celor mai importante şi puternice din această rasă de fiinţe create de demiurg. Prima, entitatea neagră cea mai redutabilă se numeşte Sabchotroh. Ea a părăsit fundurile abisale ale Atlanticului în timpul evocării din 1946. Acest ritual i-a permis de a lua o formă aproape umană (spunem aproape pentru că creierul său şi reţeaua sistemului nervos este foarte diferită de a noastră).

A doua entitate se numeşte Drogh-Syphoth şi a treia Morth-Thalh. Ele sunt prezente în exemplarul complet al cărţii Necronomicon. Este o carte absolut blestemată, un text de o importanţă capitală.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *