O dronă a încercat să filmeze Zona 51

O serie de videoclipuri realizată de un ufolog american, Hans Faulkner, prezintă încercările sale de a observa Zona 51. În tentativele lui s-a folosit de o dronă pentru a încerca să capteze imagini de deasupra bazei secrete.
El a declarat că filmările au avut loc în vara anului 2015, dar au fost postate abia acum pe youtube. Secvența prezentată de Faulkner provine de la Tikaboo Peak, un lanţ muntos situat în apropiere de Zona 51.
Din păcate, acest loc se găseşte la 26 de mile de centrul bazei militare uriașe, ceea ce înseamnă că drona lui Faulkner a fost, în esență, incapabilă de a vedea într-adevăr interiorul bazei izolată de lumea exterioară, numită codificat de către armata americană Zona 51!

Foto X51, Fickr, sursa Wikipedia.
Foto X51, Fickr, sursa Wikipedia.

Se pare că singurul mijloc de a intra pe cale terestră în baza militară secretă este un drum neasfaltat incredibil de lung, care continuă să crească pe măsură ce drona teleghidată de Faulkner zboară mai sus, după cum se poate vedea în filmuleţul lui publicat.
Și chiar abordare pe distanțe lungi a observării bazei a atras aparent interesul forțelor de securitate, după cum se dezvăluie în film. Un camion alb aflat pe drumul prăfuit ţine sub o observare aparentă acțiunile curiosului ufolog american Faulkner.
Este o încercare timidă dar lăudabilă de a pătrunde acolo unde există mult mister. Poate chiar extratereştri?

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *