Reîncarnare în Turcia

Aflat pe o înălţime de unde avea panorama satului turc Hancagiz, tânărul Engin Sungur s-a întors brusc către părinţii săi şi le-a zis cu un aer cât se poate de serios: “Este satul unde locuiam înainte”.

Micuţul părea foarte sigur. Totuşi, de la naşterea sa (cu doi ani înainte), el a trăit întotdeauna la Talva, un târg mare situat la aproximativ 4 km de Hancagiz. Era deci pentru prima oară când se confrunta cu o asemenea panoramă!

Părinţii lui sunt musulmani alevi. Contrar fraţilor lor din confesiunea sunnită, ei cred în reîncarnare. Cei doi l-au privit pe micuţ cu curiozitate şi ironie. Totuşi, l-au întrebat:

  • Al cui eşti tu fiul?
  • Sunt Naif Cicek, a răspuns el.

Şi imediat el a început să le vorbească de diverse evenimente survenite în cursul vieţii sale anterioare, de călătoria sa la Ankara cu puţin timp înaintea “morţii” sale.

Reincarnare in Turcia

Engin a devenit din ce în ce mai excitat pe parcurs ce povestea. El a insistat pentru ca părinţii să-l ducă la Hancagiz. Într-o primă fază, ei au refuzat, apoi i-au făcut pe plac.

La scurt timp, o întâlnire va confirma totuşi revelaţiile fiului lor!! Gulhan Cisek, fiica familiei evacuată de micuţul Sungur, se ducea la liceul din Tavla. Zărind-o pe fată, Engin a oprit-o şi a strigat:

  • Fiica mea! Eu sunt tatăl tău!

Fata a rămas blocată. Înainte de acest incident, nu au existat deloc contacte între cele două familii. Mama lui Engin a luat atunci decizia de a-şi duce fiul la Hancagiz în scopul de a întâlni restul “familiei”.

La vederea văduvei lui “Naif Cicek, băiatul a numit-o “soţia mea” şi a indentificat după nume pe alţi şapte membri ai familiei. Presat de întrebări, Engin a indicat imediat anumite terenuri pe care le-ar fi posedat. Şi, aşa era, cânva îi aparţinuseră. El a descris de asemenea cu precizie în ce mod fiul său, într-o zi, a mers în spatele camionului său. În fine, puţin înaintea morţii sale, în decembrie 1979, la vârsta de 54, Naif s-a dus într-adevăr la Ankara pentru a consulta un medic, aşa cum a afirmat Engin.

Dar Engin s-a născut după trei ani, la 8 octombrie 1982! Povestea lui Engin Sunur nu este un caz izolat. În lume există cel puţin 2.000 de cazuri identice de reîncarnare.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *