Un copil din Nebraska îl vede pe Iisus şi Paradisul

Un copil din Nebraska îl vede pe Iisus şi ParadisulExistă cu adevărat Iisus Christos? Dar Paradisul elogiat atât de mult de Biblie şi de alte texte vechi? Un copil din Nebraska, Colton Burpo le-a văzut. Iată ce povesteşte:
„Îmi amintesc de Iisus, de drumurile în aur şi de multe culori… M-a aşezat pe genunchii lui Iisus şi m-a simţit în siguranţă…”
Totul a început printr-o călătorie în Colorado. Băiatul, în vârstă de 3 ani, se plângea foarte tare că-l durea burtica. Părinţii l-au dus la doctor şi acesta l-a diagnosticat cu gripă. Revenita acasă, în Nebraska, durerile nu au încetat şi s-a îmbolnăvit. De fapt, băiatul suferea de o ruptură de apenice.
În timpul operaţiei, părinţii lui se rugau şi creau că l-au pierdut cu adevărat. Din fericire, copilul a supravieţuit numai că după operaţie, au început să se manifeste lucruri ciudate. De pildă, i-a mărturisit tatălui său că în timpul operaţiei, îngerii se rugau pentru el. Le-a explicat despre o soră de-a lui care murise şi despre care nu avea cum să ştie deoarece părinţii nu-i spuseseră niciodată despre aceasta.
Ştie despre Dumnezeu şi Paradis, despre îngeri… Pot fi oare simple invenţii ale unui copil?

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *