Bombe atomice antice

Acum 12. 000 de ani, civilizaţiile au dispărut într-un cataclism fără precedent. Dar care erau gradul lor de evoluţie şi predecesorii lor? Aveau arme nucleare?

 Când a explodat prima bombă atomică în New Mexico (SUA), nisipul s-a topit şi a devenit sticlă verde. Acest fapt a dat informaţii utile unor arheologi. Ei au săpat în valea antică a Eufratului şi au descoperit un strat de cultură agrară vechi de 8000 de ani înainte de Christos, şi chiar o cultură mai veche decât perioada oamenilor cavernelor. Recent, arheologii au dat peste alt strat de sticlă topită. Este cunoscut că detonările atomice deasupra unui deşert arid fac să se topească siliciul în nisip şi transformă suprafaţa pământului în foaie de sticlă.

Dar foi de sticlă antică pot fi găsite în diverse regiuni ale lumii. Geologii, din precauţie au spus că aceste s-ar datora unei căderi cu meteoriţi sau de comete. Problema cu această teorie este că de obicei nu există niciun crater legat de aceste foi de sticlă anormale.

Striger şi Ron Calais descriu în cartea lor că în timp ce călătoreau într-o regiune aproape inaccesibilă din Africa, au trebuit să traverseze o mare intindere de deşert. Acolo, ei au descoperit o mare porţiune de sticlă verzuie pe care au văzut-o că acoperea deşertul. Nu au putut să explice însă ce a format asta…

În Bhagavad Gita se scrie: “Acum am devenit moartea, distrugătorul lumii.”Într-un sector oval din deşertul Libiei măsurând aproximativ 130X53 km s-au găsit bucăţi mari de sticlă verde, concentrate în culoare nisipoase între părţile de nord şi sud ale dunelor. Originea acestui imens depozit de sticlă a fost atribuit de unii exploziilor nucleare antice şi activităţilor stranii, dar oamenii de ştiinţă au părut mereu satisfăcuţi de ipoteza unui impact cu un meteorit.

În India, excavaţiile efectuate la Harappa şi Mohenjo-Daro au atins nivelul străzilor. S-au descoperit schelete dispersate, mulţi întinzând mâinile şi întinşi pe străzi ca şi cum ceva dramatic instantaneu şi oribil ar fi avut loc.

Ruinele oraşului Mohenjo-Daro. Autor M. Imran, sursă Wikipedia.
Ruinele oraşului Mohenjo-Daro. Autor M. Imran, sursă Wikipedia.

Aceste schelete au mii de ani. Ce ar fi putut cauzat aşa ceva? De ce corpurile nu au fost îngropate, conform normelor arheologice tradiţionale şi de ce nu au fost mâncate de animalele sălbatice? Între altele, nu există nicio cauză aparentă a unei morţi fizice violente. În plus, aceste schelte sunt printre printre cele mai radioactive găsite, după cele de la Hiroshima şi Nagasaki. Într-un loc, s-a găsit un schelet care a avut un nivel radioactiv de 50 de ori mai mare decât normalul.

Dar în India au mai fost găsite între Gange şi munţii Rajmahal, care pare să fi fost supus unei călduri intense. Masele enorme  de ziduri şi baze ale oraşului antic au fuzionat, vitrificat pur şi simplu! Şi pentru că nu există nicio indicaţie a unei erupţii vulcanice la Mohenjo-Daro sau în alte oraşe, căldura intensă pentru a face să se topească tone de argilă se poate explica printr-un suflu atomic sau alte arme necunoscute.

Un alt semn curios al unui război nuclear antic în India este un crater gigant în apropiere de Bombay. Craterul Lonar aproape circular de 2. 154 metri în diametru, situat la 400 km nord-est de oraş este în vârstă de cel puţin 50. 000 ani şi ar putea fi în legătură cu un război nuclear antic.

Nu s-a descoperit nicio urmă de mineral meteoritic pe amplasament sau în apropiere şi este singurul crater cunoscvut de “impact” în bazalt din lume. A avut loc un şoc imens (de o presiune de 600. 000 de atmosfere).

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *