Doamna albă din Palavas

La 20 mai 1981, patru tineri din Montpellier (Franța) în vârstă de 17-25 ani s-au decis să se ducă la mare. După miezul nopții, după ce s-au plimbat pe cheiurile de la Palavas și au băut puțin, s-au hotărât să se ducă acasă. Pe marginea drumului, chiar în fața podului celor Patru Canale, ei au zărit o autostopistă de circa 50 de ani, purtând un impermeabil și un fular alb. Ei i-au propus de a o duce până la Montpellier.

Femeia nu scotea un cuvânt, doar dădea din cap. S-a urcat în spate și s-a așezat între cei doi pasageri. Mașina a plecat. Misterioasa autostopistă nu a vorbit deloc. După un kilometru însă, ea a exclamat: “Atenție la viraj, atenție la viraj!” Surprins, șoferul a ridicat piciorul de pe accelerație și a trecut cu bine de viraj. De data asta, a fost rândul lor să țipe: femeia misterioasă dispăruse!

Doamna albă din Palavas

Mașina rula cu 90 km/h și avea ușile închise… Înspăimântați, cei patru pasageri s-au decis să povestească totul la poliție. După ce au înregistrat plângerea, polițiștii s-au deplasat la fața locului, însă nu au găsit nimic! Mărturiile tinerilor erau sincere și nu erau contradictorii. Nici unul nu era pasionat de spiritism… Povestea fantomei autostopiste abundă în multe țări europene și în SUA. Astfel, în 1917, doi englezi în vârstă de 10 și 16 ani, afirmă (și au fotografiat) că au văzut zâne în fundul curții lor! Mărturiile lor sunt perfect concordante. Este oare vorba de halucinații colective sau de fapte reale? Misterul rămâne…

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *